- Mange bidrar voldsomt i tider som dette, og de fortjener å høre at de gjør en fenomenal jobb, sier daglig leder Arild de Presno. Foto: Edvard Mølmen, DMT AS.

– Tusen takk til alle hverdagshelter!

Ventilasjonsfilterprodusenten Interfil i fjellbygda Skjåk er en av bedriftene som, til tross for krisestemning mange steder, opplever fullt trøkk på alle måter. – Tusen takk til alle hverdagshelter som hjelper oss å holde hjula i gang. Uten dere hadde vi ikke greid oss, sier Arild de Presno i Interfil AS.

0

Produksjonen går for fullt og vel så det, og bedriften følger alle anbefalinger fra myndighetene for å unngå å utsette ansatte og andre for smittefare.

En viktig grunn til at Interfil greier å holde oppe dampen for fullt i krisetider, er små og store hverdagshelter som yter en ekstraordinær innsats. Disse ønsker Interfil nå å sende en ekstra takk til.

– Jeg føler at det er viktig og riktig at vi går ut og takker ordentlig. Når vi løfter blikket rundt oss, ser vi hvordan det er. Vi ser hvor stor innsats det er som blir lagt ned. Mange bidrar voldsomt i tider som dette, og de fortjener å høre at de gjør en fenomenal jobb, sier daglig leder Arild de Presno.

Alle de 64 ansatte ved hjørnesteinsbedriften i Gudbrandsdalen står samlet i dyp takknemlighet.

– Takken går til helsepersonell. Til de som lager maten vår. Til transportører. Til de som står i kassa der vi kjøper maten vår, de som sørger for at det strøm i stikkontakta, og til andre som leverer viktige varer og tjenester. Vi greier oss uten mye annet, men disse greier vi oss rett og slett ikke uten. De hjelper andre å holde det gående, ja de gjør det rett og slett mulig for oss å holde hjula i gang.

De Presno har en klar oppfordring til andre bedrifter som fremdeles holder det gående:

– Si klart, høyt og tydelig fra til alle som fortjener en ekstra takk i tider som dette. Om du vil vise litt ekstra oppmerksomhet, gå til den lokale blomsterbutikken og kjøp en rose som du gir til hverdagsheltene du møter i det daglige. Men gjør det selvfølgelig uten å utsette andre for smittefare. Og for all del: følg alle råd fra myndighetene, slik at hverdagsheltene kan greie å hjelpe oss i tiden fremover også, sier de Presno.