Bildetekst: CL-aggregatene inngår i Nordic-serien som består av både S-modeller og CL-modeller. Foto: Flexit

To nye aggregater i Nordic-serien til Flexit

Produktnyhet fra Flexit: CL2 og CL4

0

Flexit lanserer to nye aggregater i Nordic-serien, henholdsvis CL2 og CL4, og dermed dekker Nordic-serien et enda bredere bruksområde en tidligere. Nordic CL- aggregatene er egnet for montering i himling og kan også plasseres på loftet i kald sone.

Aggregatene CL2, CL3 og CL4 har samme fysiske mål, med en høyde mindre enn 30 cm. De er små og fleksible, noe som forenkler montering og plasseringen.

– CL-aggregatene kan enkelt erstatte eldre ventilasjonsaggregat i eksisterende boliger.
Aggregatene kommer som både høyre- og venstremodell som forenkler kanalføringen og gjør at man raskt og effektivt kan speilvende ventilasjonsløsningen. Med konfigurerbar dør kan man også velge hvilken vei døren skal åpnes, skriver Flexit i en pressemelding.

– CL-aggregatene inngår i Nordic-serien som består av både S-modeller og CL-modeller. Nordic-serien er utviklet spesielt for nordiske forhold med kaldt klima. Inneklimaet er satt i høysetet med fokus på tilførsel av ren, frisk, filtrert og temperert luft til boligen – hele året.  Gode ytelser på lyd, virkningsgrad og SFP gjør aggregatene best i klassen.

Euroventertifisert
Alle Nordic-aggregater er Euroventsertifisert. Det betyr at alle tekniske data som Flexit oppgir om Nordic-serien er testet og godkjent av Eurovent. Sertifikatet gir kunder en ekstra trygghet for at dataene som oppgis stemmer overens med realiteten.

Bygg bærekraftig
– Boligaggregatene i Nordic-serien er oppført i databasen for byggevarer og kan brukes i Svanemerkede bygg. Dette betyr at en utenforstående og uavhengig part, som stiller høye krav, har sjekket og godkjent Nordic-serien. Ventilasjonsaggregatene bidrar til at mennesker får en bolig med et bedre inneklima, og hvor påvirkningen på miljøet vil være så lite som mulig, skriver Flexit til slutt i pressemeldingen.