Ny Teknisk leder: Jakob Jamot

Ny teknisk leder i Free Energy gruppen

Free Energy gruppen har ansatt Jakob Jamot i stillingen som teknisk leder fra 1. januar 2020. Jakob vil ha ansvaret for å videreutvikle HYSS-teknologien (sol-hybridvarmepumper), men også komplementerende produkter som sørger for å maksimere utnyttelsen av solenergi. Men sin plassering i Gøteborg vil han ha nærhet til Oslo som er et viktig marked for Free Energy.

0

Jakob Jamot er utdannet ingeniør innen mekatronikk med en Master i produktutvikling fra Chalmers Tekniske Høgskole. Jakobs interesse innen fornybar energi har ført til at han har jobbet med komplekse solenergi- løsninger i hele sin yrkeskarriere. Nå sist i Azelio med deres Stirlingmotor og termiske energilagring skriver de i en pressemelding.

Gjennom mange år har han utviklet simuleringsmetoder og fått en bred og dyp innsikt i hva som kreves for å skape vellykkede energisystem, både teknisk og økonomisk.
Med Jakobs praktiske og teoretiske ferdigheter innen fornybare energisystem forventer Free Energy å befeste sin posisjon som markedsledende leverandør av energisystem basert på geotermiske varmepumper, solvarme og solel.

Tidligere teknisk leder, Gilbert Jensen, fortsetter i Free Energy gruppen med en suksessiv overgang til rollen som forretningsutvikler og ansvarlig for selskapets internasjonale ekspensjon.