Illustrasjonsfoto

Rørentreprenørene Norge ønsker tips til «Årets lærebedrift»

Hvem fortjener å bli årets lærebedrift? Rørentreprenørene Norge ønsker forslag og tips på hvem som fortjener å bli årets lærebedrift. – Det finnes mange dyktige bedrifter og flotte mentorer der ute som er med på å forme morgendagens rørleggere, sier administrerende direktør i Rørentreprenørene Norge, Marianne W. Røiseland.

0

Hun legger til at å løfte frem én av dem gir læring og motivasjon til alle. Derfor er det en stor glede å utnevne den beste av de beste lærebedriftene blant våre medlemsbedrifter på RørNorges generalforsamling i mai.

Les også: Telerør er årets lærebedrift 2019

Norges beste
Kjenner du til en drivende dyktig lærebedrift som fortjener mer enn en klapp på skulderen? Er du kanskje lærling i Norges beste lærebedrift? Da vil Rørentreprenørene Norge høre fra deg!

Send en e-post med en kort begrunnelse til firmapost@rornorge.no så snart som mulig. Utvalgte nominerte vil bli presentert løpende på rørnorge.no og i relevant fagpresse.

En jury bestående av representanter fra Rørentreprenørene Norges styre og administrasjon vil kåre rørbransjens beste lærebedrift 2020. prisen blir delt ut på Generalforsamlingen på Gardermoen 19.-20. mai.

Kriterier
Prisen kan deles ut til godkjente lærebedrifter som er Rørentreprenørene Norge-medlemmer og som har hatt lærling(er) det siste kalenderåret.

– Vi kommer til å legge vekt på bedriftens vilje til å ta inn lærlinger, fokus på faglig utvikling, kvalitet og læremiljø, sier Røiseland.

Både nye og etablerte lærebedrifter kan nomineres.

Kilde. RørNorge.no