Rørcompaniet har signert to nye lærlingekontrakter

– Vi er glade for å kunne bringe litt positivitet i disse koronatider, og kan stolt fortelle at vi i går signerte to nye lærlinger til bedriften vår. Markus Lind og Majlind Begaj har begge vært utplassert i bedriften mens de har gått på skolen, både Vg1 og Vg2. Deres flotte innsats i utplasseringsperiodene har blitt belønnet med hver sin lærekontrakt, sier daglig leder i Rørcompaniet, Anders Thime.

0
-På bildet ser vi bak f.v Sverre Sandbråten Opplæringskontoret for rørleggerfaget, Anders Thime Rørcompaniet AS. Foran f.v Markus Lind, Majlind Begaj. Vi ønsker guttene lykke til , sier Anders Thime, daglig leder i Rørcompaniet, og Sverre Sandbråten fra Opplæringskontoret for rørleggerfaget i Østfold.

Rørcompaniet jobber kun på prosjektmarkedet, så guttene blir raskt hevet ut rørleggerhverdagen på byggeplassene.
– Markus og Majlind skal inn i et prosjekt på Verpet i Vestby, der vi jobber for Metacon.  Her bygges det verksted, vaskehall og kontorer for blant andre Atlas Copco og Epiroc, sier Thime, og forteller videre at prosjektleder Leif Arne Søby ser frem til å ta i mot guttene rett over sommeren.

Thime synes også det er litt ekstra stas at Markus Lind er tredje generasjon Lind hos Rørcompaniet.
– Hans far Sven Erik jobber hos oss, og hans farfar Kjell Lind gikk av med pensjon i fjor, så denne familien har lange og gode tradisjoner i vår bedrift.