Illustrasjonsfoto. En av Purmos radiatorer.

Purmo etablerer salgskontor i Norge

Purmo Norge etablerer kontor på Årnes som skal samle selskapets satsing i Norge. Selskapet ansatte to nye medarbeidere i 2019, og ønsker nå å være mer tilgjengelig i markedet. – Vi må ha et sted hvor vi kan be inn kunden, vise våre produkter og dele vår kunnskap, sier Tom Gunnar Bratsberg, salgssjef for Purmo Norge.

0

Bak Purmo står Rettig ICC, hvor Indoor climate Comfort er en av seks forretningsområder, og hvor Purmo som varemerke er ledende innen vannbårne radiatorer, konvektorer, håndkletørkere, samt oljefylte el-radiatorer og el-håndkletørkere.

Selskapet som har salgskontorer i Sverige, Finland, Danmark og Norge, bytter nå navn til Purmo Group. Rettig ICC har vært på markedet i mange år med merkenavnet Purmo radiator for vann og LVI Produkter for væskefylte radiatorer for El.

Salgssjef Tom Gunnar Bratsberg, Purmo Norge.

– Konsernet har lenge ønsket å etablere seg i Norge, og har jaktet lenge på den rette muligheten. Nå er vi rigget for å vokse og har en klar målsetting om å ta markedsandeler innenfor våre kjerneområder i varmemarkedet. Målet er å bygge opp et langsiktig varemerke og en bærekraftig organisasjon basert på kompetanse og kvalitetsprodukter, sier Bratsberg.

Han ble ansatt i mai 2018 for å få fart på det norske markedet. Bratsberg har jobbet nærmere 30 år med VVS tekniske produkter og kjenner markedet godt, og har fartstid fra aktører som IMI Hydronic Engineering AS, Siemens, Wilo og CTC.

I 2019 ansatte Purmo Norge Bjørn Morten Bordvig som distriktsansvarlig Sør/Øst og Vest, og Rolf Karlsen, som distriktsansvarlig Øst og Midt i Purmo Norge.

– Med dette teamet føler jeg at vi har bred erfaring med salg av tekniske produkter. Det å kunne det hydrauliske systemet og ha god systemforståelse er en stor fordel når man skal jobbe med varme. Det handler ikke bare om produktet. Min visjon er å skape trygghet for kundens valg, og vi skal være med kunden før, under og etter, sier Bratsberg.
– 2020 kommer til å bli et spennende år for Purmo med nyopprettet kontor og tre ansatte.

Kontoret åpner 3. februar i Runnivegen 41 på Årnes.