FLOW Trøndelag VVS har ansatt Stian Schjerve som sprinkelansvarlig i selskapet.

FLOW Trøndelag VVS styrker kompetansen på sprinkler

FLOW Trøndelag VVS har ansatt Stian Schjerve som sprinkleransvarlig i selskapet. Schjerve vil få ansvaret for prosjektering, kontroll og utvikling av sprinkler anlegg i alle faser, samt at han blir prosjektleder på enkelte større og mindre prosjekter.

0

Stian er utdannet rørlegger, FG 900 sertifisert, samt bedriftsøkonomi gjennom folkeuniversitetet. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i Sweco Trondheim. Der han hadde fagansvar for sprinkler.

– I tråd med vår vekststrategi styrker vi vår avdeling ytterligere med at vi får inn spesialkompetanse på sprinkler. Derfor er vi meget stolt av å få Stian med på laget, sier Greif Sæther, daglig leder i FLOW Trøndelag VVS AS i en pressemelding.

Sæther sier videre at FLOW Trøndelag VVS ser store muligheter på drift og vedlikehold innen område sprinkler. Det å kunne ha egen ESS godkjent kontrollør er noe våre kunder har etterspurt lenge.
– Vi har også signert flere større prosjekter både på Rør og Klima i den siste tiden og der.er det viktig for oss å ha egen kompetanse på dette etterspurte område.

– Stian vil gjennom interne rutiner i vårt styringssystem ISO 9001-2015 og gjennom FLOW Akademiet bli opplært i FLOW Standard, forteller Sæther.

Stian Schjerve startet hos Flow Trøndelag 2.juni.