Fagskolern Vestfold og Telemark med de elektrorelaterte utdanningen utgjør et av landets største fagmiljøer innen feltet. Illustrasjonsfoto: PXhere

Fagskolen Vestfold og Telemark har elektro- og byggfaglige studier i Horten og Porsgrunn

Søknadsfrist 1. september

0

Fagskolen Vestfold og Telemark har studiested i Horten og Porsgrunn. Målet er å tilby gode fleksible høyere yrkesfaglige utdanninger innen flere sektorer, blant annet elektro, automatisering, teknologi og bygg/anlegg.

De elektrorelaterte utdanningen utgjør et av landets største fagmiljøer innen feltet. Fagskolen samarbeider tett med lokalt arbeidsliv, bransjeorganisasjoner og industrielle nettverk. Dette gjør de for å sikre at våre utdanningstilbud er relevante, oppdaterte og i samsvar med arbeidslivets behov.

Søking på ledige studieplasser går fram til 1. september. Da har du fortsatt en mulighet til å søke på enkelte studieplasser ved fagskolen. Du logger deg inn På Samordna Opptak og søker på det studiet som har ledige plasser.

Følg med på Samordna Opptak og benytt muligheten til å søke og få en studieplass ved Fagskolen Vestfold og Telemark!

Les hele artikkelen her: https://www.itbaktuelt.no/2020/07/24/fagskolen-vestfold-og-telemark-har-elektro-og-byggfaglige-studier-horten-og-porsgrunn/