Nytt utvalg av væske/vann varmepumper med skruekompressorer, tilgjengelig med R513A lav-GWP kuldemedie.

Climaveneta utvider med flere væske-vann varmepumper

tilgjengelig med R513A lav-GWP kuldemedie

0

Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems utvider sitt utvalg av væske-vann varmepumper, som er reversibel på den hydrauliske siden. Serien har i følge leverandøren banebrytende ytelser og kompakt design.

De nye enhetene FX-W/H, har en kapasitet fra 141 til 457 kW, tilgjengelig i 11 størrelser, alle Euroventsertifisert, og med en dobbel krets på 280 kW for å sikre maksimal redundans og pålitelighet.

FX-W/H-enhetene er laget med utvalgte komponenter og med kompakt design, og kan enkelt installeres innendørs i trange områder, både i nye og eksisterende anlegg, skriver leverandøren i en pressemelding.

Effektivitet og produksjon av varmt vann ved høye temperaturer
FX-W/H-varmepumpene er utformet for å gi maksimal effektivitet ved både full og delvisbelastning. Alle størrelser oppfyller og overskrider de strengeste ERP-effektivitetsmålene. I varmepumpemodus kan enheten produsere varmt vann opp til 53 °C, og med det valgfrie HWT-settet utvides driftsfeltet opp til 62 °C, noe som gjør varmepumpen egnet for et bredt spekter av bruksområder.

Tekniske egenskaper
Med et konstruksjonsoppsettet uten base og panel er de nye FX-W/H-varmepumpene meget kompakte. Enhetene er også fleksible og kan tilpasse seg de mest varierte belastningsforholdene takket være god termoregulering. FX-W/H-enhetene er utstyrt med kompakte skruekompressorer, optimalisert for lavtrykksapplikasjoner, tørrekspanderende skall- og rørfordamper, utviklet og produsert av Mitsubishi Electric Hydronics og IT-kjølesystemer, og en elektronisk ekspansjonsventil.
– De nye enhetene er designet for å tilpasse seg behovene til enhver komfortapplikasjon, dette gir pålitelighet, forenklet installasjon og maksimale ytelser. Enhetene er tilgjengelig med nytt grønt kuldemedie i tråd med Mitsubishi Electrics pågående forpliktelse til viktige spørsmål som bærekraft og miljørespekt. I samsvar med de nyeste europeiske F-Gass-forskriftene, er de nye Climaveneta-merkede varmepumpene tilgjengelige i G05-versjonen med R513A kuldemedie, skriver de videre i pressemeldingen.

W3000TE kontroller og KIPlink brukergrensesnitt.
FX-W/H-serien er utstyrt med W3000TE-kontrollprogramvaren. W3000TE sin ytelse har ekstremt avanserte funksjoner og algoritmer, og sikrer raskere adaptive svar på ulike dynamikker, under alle driftsforhold, noe som sikrer tilpasset tilkobling med de vanligste SD-protokollene. Det innovative KIPlink-grensesnittet, som tillater direkte kontroll av enheten, er også tilgjengelig som et alternativ. Basert på WiFi-teknologi erstatter KIPlink det tradisjonelle innebygde tastaturet og lar brukeren operere enheten direkte fra en mobil enhet (smarttelefon, nettbrett, bærbar PC) ved å skanne QR-koden som er plassert på enheten.