Her ser vi fra avtaleinngåelsen. Fra venstre, Christian Jensen, Lars Marienborg, CBR og Øystein Kjellsen, VB.

Christiania Rørleggerbedrift blir med i rørkjeden VB

Christiania Rørleggerbedrift (CRB) blir medlem i VB. Rørleggerbedriften tar også med seg bedriftene Christiania Rørleggerbedrift, Christiania Rørleggerbedrift Energi og Christiania Rørleggerbedrift Vest inn i medlemskapet i rørleggerkjeden. CRB går inn i VB som fullverdige medlemmer med CRBs tre bedrifter som enkeltstående aksjonærer.

0

Det skriver partene i en felles pressmelding torsdag.

– Vi valgte VB spesielt for deres tilbud på kurs og kompetanse gjennom VB Kompetansesenter samt kjedens tilnærming til å arbeide riktig første gangen. Vi ser virkelig fram til å ta i bruk VB sitt digitaliserte kvalitetssystem VB Smart. Vi er sikre på at dette vil gi oss store fordeler i hvordan vi daglig håndterer våre arbeidsprosesser, sier en entusiastisk Lars Marienborg i CRB.
– Dette er to fordeler som man får for en lav kostnad ved å bli med i VB, poengterer han.

– VB har over tid arbeidet for å få på plass en større aktør i Oslo området som kan betjene prosjekt- og proffmarkedet. Med et stort tilsig av kunder er vi helt avhengige av å få flere medlemmer i VB, uttaler daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

På vegne av eierne av de tre Oslo-bedriftene, sier styreleder og prosjektleder, Lars Marienborg og daglig leder av Christiania Rørleggerbedrift, Rune Johannesen at de over tid har hatt god ordretilgang og vekst i selskapene.
– For å sikre at vi kan fortsette å vokse og samtidig ivareta alle våre dyktige medarbeidere på en god måte, så vi at det å gå inn i VB er det riktige valget for oss. Vi har over tid sett hvordan VB har satset på å bygge sitt eget kompetansesenter. Med mulighetene til å satse på utdanning og oppfølging av alle medarbeidere – lærlinger, rørleggere, baser, prosjektledere og ledere – så føler vi oss sikre på at vi kan bygge laget vårt videre. VB Kompetansesenter har dessuten satset hardt på utdanning innen varme og energi, noe som passer godt med vår strategi og satsing for framtiden, sier de.

– Et annet område vi ser at VB har satset på over tid og som vi tror vi vil være tjent med, er deres arbeid med å sikre gode arbeidsprosesser gjennom VBs digitale kvalitetssikringssystem VB Smart, uttaler Marienborg og Johannesen videre i pressemeldingen.

Christiania Rørleggerbedrift ble etablert i 2005. Siden oppstarten har bedriften vokst til tre avdelinger med 63 dyktige fagfolk ansatt.

– Vi har alltid i kunden fokus. For å kunne utføre oppdrag på best mulig måte for kundene våre, har våre medarbeidere alle nødvendige autorisasjoner og god kompetanse. Christiania Rørleggerbedrift er dessuten registrert opplæringsbedrift, og har til enhver tid flinke lærlinger i bedriften, uttaler to samstemte eiere.
– Christiania Rørleggerbedrift er Oslos første miljøsertifiserte rørleggerbedrift. Alle sjåfører i selskapet har opplæring i miljøvennlig kjøring. Vi har investert i el-biler og el-sykler som brukes på de oppdragene og møtene det lar seg gjøre.

– Vi betjener alle typer kunder. Private, kommunale, bedrifter og borettslag er blant våre faste kunder i tillegg til en hel rekke utbyggere og entreprenører. Vi leverer alle tjenester innenfor rørleggerfaget, både små, mellomstore og store prosjekter. Vi har også en mengde serviceoppdrag gjennom året, uttaler Johannesen.

– VB og Christiania Rørleggerbedrifts tre selskaper ser gode muligheter til å utvikle seg sammen. Jeg er sikker på at vi sammen vil komme styrket ut av dette samarbeidet, sier Kjellsen

– VB med sitt meget flotte kompetansesenter, sitt dyktige innkjøpsteam og kjedens fokus på å arbeide «riktig første gangen», passer godt med vår strategi, utdyper Marienborg. Vi ser også fram til å bli en del av et større faglig miljø sammen med VB sine bedrifter landet rundt.

– Christiania Rørleggerbedrift, og VB har faget i sentrum. VB arbeider aktivt for å få med flere kvinner i yrket. Hos oss er to av våre lærlinger kvinner. Vi er stolte av det håndverk vi utfører og arbeider hver eneste dag for å sikre at vi leverer høy kvalitet til riktig tid, understreker en engasjert Johannesen.

Rørleggerkjeden VB har i dag i underkant av 200 medlemsbedrifter med totalt 1700 fagfolk ansatt.