Her ser vi fra venstre Øyvind Paulsen, daglig leder i FLOW Bredesen VVS, og Bjørn Haagen Andersen til høyre.

Bjørn Haagen Andersen har begynt hos FLOW Bredesen Klima

Bjørn Haagen Andersen har begynt hos FLOW Bredesen Klima i Arendal. FLOW Bredesen VVS AS etablerte tidligere i år FLOW Bredesen Klima som et resultat av større etterspørsel av tverrfaglige løsninger i markedet. For å ivareta den stigende etterspørselen har selskapet ansatt Bjørn Haagen Andersen fra Rambøll.

0

Bjørn Haagen Andersen har begynt hos FLOW Bredesen Klima i Arendal. FLOW Bredesen VVS AS etablerte tidligere i år FLOW Bredesen Klima som et resultat av et økende behov og større etterspørsel av tverrfaglige løsninger i markedet. For å ivareta den stigende etterspørselen har FLOW Bredesen Klima ansatt Bjørn Haagen Andersen fra Rambøll.

FLOW Bredesen Klima AS har allerede ordrereserver og jobber tett sammen med søsterselskapet FLOW Bredesen VVS AS i Arendal for å oppnå gode synergier, opplyser selskapene i en felles pressemeldng.

Bjørn Haagen Andersen ble ansatt i juli, og kommer senest fra Rambøll, og var før det 11 år i YIT/Caverion.
– Bjørn Haagen Andersen startet sin yrkesutdanning i Dahlberg-bygget hvor FLOW Bredesen i dag holder til. Det var tilbake i 1988. Før dette hadde han jobbet ca. 10 måneder som blikkenslager/ventilatør i Ventilatøren AS. Først ett år på grunnkurs elektro, så VK1 Elektronikk og deretter VK2 Kommunikasjon/telematikk. Siden han hadde «kastet vekk» ett par år på Gymnas og arbeid, tok han fagskolen som privatist på ett år.
Deretter ble det høyskole. Først ett år på elektro men da var det nok strøm, byttet han over til maskin-linjen og fullførte Mekatronikk utdannelsen. Data var en hobby som ikke skulle blandes med jobb, men det var uunngåelig. Derfor ble det ett år påbygging med datateknikk også, skriver de videre i pressmeldingen.
Bjørn Haagen Andersen sin arbeidserfaring innen ventilasjonsfaget startet februar 2008 som prosjektleder ventilasjon i YIT nå Caverion. Der var han ansatt frem til juni 2019.
– I løpet av disse årene var han involvert i mange forskjellige prosjekter. Både store og små og ikke minst servicearbeid og avtaler.
– Våren 2019 fikk jeg et tilbud fra Rambøll om å bli VVS rådgiver. Det virket så spennende at jeg tok sjansen. Me etter ett års tid så kom jeg over utlysingen av stillingen som leder for klimasatsningen til FLOW Bredesen. Dette var en sjanse man ikke kunne la gå fra seg og savnet etter entreprenørbransjen var absolutt til stede, sier Haagen.
– Så nå er ringen sluttet. Kontoret ligger i samme lokaler som yrkesutdanningen startet for nøyaktig 32 år siden.