Willy Haugly (t.v) takker av etter 35 år som ansatt i Korsbakken Trading. Her takkes han og ønskes lykke til videre som pensjonist av daglig leder Arne Korsbakken i Korsbakken Trading.

Willy Haugly takker av etter hele 35 år hos Korsbakken

– Vår lojale og trofaste kollega Willy har fra 1. januar trådt inn i pensjonistenes rekker. Willy har jobbet med Arne Korsbakken i over 35 år. I november fylte Willy 70 år og da fant han tiden moden for mer fritid, sier Arne Korsbakken i Korsbakken Trading AS. 

0

Willy har fulgt med utviklingen av Korsbakken Trading fra den spede begynnelse på 80-tallet, og i 2008 fikk Willy gullklokke for lang og tro tjeneste. Haugly har vært både selger, messegeneral og serviceansvarlig, i tillegg til å være en som har kunnskap om det meste av produkter, funksjoner og deler.
– De siste årene har han vært vår sjåfør og levert varer til kunder på hele Østlandet, – fra stadig større lastebiler, sier Korsbakken.

Han forteller videre at Willy er et oppkomme av gode historier om bransjen og de fleste har nok fått med seg en historie eller to fra Willy.
– Når han nå setter fra seg lastebilen, ønsker vi Willy lykke til som pensjonist, og vet han vil kose seg med familien både hjemme og på campingen. Det er vel fortjent.