Oras er en av utstillerne vi vil besøke under messen.

Siste mulighet til å vinne tur til ISH 2019

Vinnerne trekkes mandag 25.02. kl. 12.00.

0

VVSforum arrangerer sammen med facebooksiden Norges Rørleggere og Expert Reiser gruppetur til ISH 2019 fra den 10.-12.mars og 11-13.mars. Messen varer fra den 11.-15.mars. ISH er den ledende VVS-messen i Europa, og her vises alt innen sanitærteknikk, varmeløsninger, ventilasjon, kjøling og baderom. ISH har rundt 2300 utstillere i 2019. I år vises det mange nyheter og trender innenfor ventilasjon, varme, sanitærløsninger, drikkevannshygiene, og ikke minst innefor digitalisering.

VVSforum og facebooksiden Norges Rørleggere vil sammen med Expert Reiser tilby en spennende og guidet tur til ISH 2019. Og er du ekstra heldig, kan du vinne en gratis tur. Vi trekker ut to vinnere + en trøstepremie som er et toalett fra Duravit. Siste frist for å være med i konkurransen er søndag kveld kl. 22.00. Vinnerne trekkes mandag 25.02. kl. 12.00.
Vinnerne blir offentligjort på facebooksiden Norges Rørleggere og på VVSforum.no

Turen er åpen for alle som har interesse av VVS-bransjen, og ønsker å følge med på teknologi, digitalisering, utvikling og trender. De får vi garantert se under ISH.
Og deltar du i en liten konkurranse ved å svare på tre spørsmål, samt ”like” VVSforum facebooksider kan du være den heldige vinneren av gratis tur til Frankfurt i Tyskland. Vi trekker ut to vinnere, samt en trøstepremie som er et flott toalett med rimless fra Duravit.

ISH er blitt godt kjent som verdens største VVS messe, hvor man vil finne alle segmenter innen Varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk. I et marked som er i stadig bevegelse, og med stor konkurranse om kundene, har det aldri vært viktigere at du klarer å skille deg litt ekstra ut. Reiser du med oss til ISH, får du muligheten til å kunne få ny inspirasjon, de siste nyhetene, treffe kolleger i bransjen. I 2017 var det over 1000 nordmenn på ISH, så det norske innslaget er stort under messedagene i Frankfurt

Vi legger opp til en guidet tur på messen tirsdag den 12.mars ( eventuelt også 13.mars), hvor vi skal besøke stands med norske representanter tilstede. Der vil deltagerne få presentert alle nyheter,innovasjoner og trender for de nærmeste årene.

De vi skal besøke er: Oras Armatur, BWT, Sanipex – Armaturjonsson, TECE, Duravit som noen av leverandørene.

Svar riktig på de tre spørsmål under i svarfeltet på vår Facebookside – saken om Vinn tur til ISH: https://www.facebook.com/vvsforum/

1.) Hvor mange medlemmer har FB gruppa Norges rørleggere?
2.) Hvor mange utstillere er det på ISH messen 2019?
3.) Er vvsforum.no kun digitale

Så er du med i trekningen av en gratis tur til ISH. Vi trekker ut to vinnere + en trøstepremie. Trøstepremien er et rimeless toalett fra Duravit.

Har dere spørsmål, eller ønsker å melde dere på turen til ISH, ta kontakt på mail: info@vvsforum.no eller på mob.: 480 68 283

Mer info om hotell og annet, finner du her:
www.expertreiser.no/ish

Link til Norges Rørleggere

Mer info om ISH 2019