På grunn av økt etterspørsel tilbyr TROX Auranor nå flere tjenester innen After Sales.

TROX Auranor utvider servicetilbudet

Trox Auranor oppretter ny After Sales-avdeling.

0

– Vi har flere styrings- og automatikksystemer i vårt produktspekter, og med økt salg er det blitt et merkbart større behov for kundesupport. Flere av våre kunder ønsker dessuten å kjøpe igangkjøring av systemene, slik at de sikrer seg et godt fungerende anlegg ved overlevering. På grunnlag av dette har vi valgt å opprette en ny After Sales-avdeling som skal bistå kundene med tjenester som igangkjøring, opplæring i systemer, oppgradering av software, fjernsupport samt andre utfordringer, sier daglig leder Peter Sønderskov i Trox Auranor i en pressemelding.

After Sales-avdelingen skal bistå kundene primært i Norge, men vil også kunne være tilgjengelige for kunder i Sverige og Danmark. Teamet som kundene vil møte består av Ludvig Røsaasen og Trond Stensli som sammen har bred erfaring med SD-anlegg, regulering av HVAC-anlegg samt andre mekaniske utfordringer.

– Vi er svært fornøyde med at vi nå kan tilby disse tjenestene og håper det vil gi kundene våre en ekstra trygghet når de kjøper våre systemer, avslutter Peter Sønderskov i pressemeldingen.