Adm.direktør i Rørentrprenørene Norge.Marianne W. Røiseland.

Rørentreprenørene Norge tilslutter seg Bygg21-signaturen

Signerer for sunne bygg og gode prosesser

0
– Vi har krysset av på at vi vil bidra til en kompetent næring og på at vi er nysgjerrige og åpne for endringer i den, sier Marianne W. Røiseland Rørentreprenørene Norge.

Organisasjonen signerte tirsdag denne uken Bygg21-signaturen som betyr at de vil være med å effektivisere byggenæringen.

– Dette handler om å støtte arbeidet med grønnere, mer effektive og sunne bygg – og gode byggeprosesser. Vi oppfordrer våre medlemmer til å gjøre det samme, sier hun.

I to år har Bygg21, utnevnt av Kommunal- og moderniseringsdepartementet, samlet bransjen til en stor dugnad for å kutte kostnader og samtidig øke kvalitet.

I løpet av disse to årene har 600 mennesker deltatt i dugnaden, som har resultert i seks veiledninger med konkrete tips og råd for å få både bedre bygg og bedre prosesser. Veilederne er å finne på bygg21.no, der kan bedrifter også signere for at de støtter målene.

– Bygg21 har identifisert gode mål det er lett å stille seg bak. Gå inn og sjekk, men gjør det før 1. desember, da går fristen ut, oppfordrer Røiseland.

Kilde: Rørentreprenørene Norge