Salgsansvarlig for Resideo, Tom Fjordvang.

Resideo vil bidra til blyfritt drikkevann

Lanserer oppgradert versjon av tilbakeslagsventilen RV283S

0

– RV283S er vår oppgraderte versjon av RV283P. Den flensede kategori 2 tilbakeslagsventilen, har flere oppgraderinger for å kunne tilfredsstille dagens behov, forklarer salgsansvarlig for Resideo, Tom Fjordvang.

Han forteller at den oppgraderte versjonen har forbedret korrosjonsbeskyttelse, blyfrie komponenter, innvendige produkter av rustfritt stål, og testplugger av rustfritt stål. Ventilen har samme byggemål som RV283P.
– Vi ønsker å bidra til å redusere og eliminere bruken av bly i produkter som benyttes i drikkevannsinstallasjoner. Bly er et giftig tungmetall, og det er noe rørleggerne også bør opplyse sine  kunder om. RV283S er et blyfritt alternativ.

Saken fortsetter under bildet:

Resideo lanserer nå en oppgradert versjon av tilbakeslagsventilen RV283S

– Drikkevann har vært ett hot tema denne sommeren, og det vil fortsette i de kommende årene. Vannet skal fra hovedvannledningen, videre til stikkledninger, som igjen forsyner forbrukeren. Uansett om det er hus, leilighet, industri eller andre bygninger, skal vannet alltid inn til forbruk, aldri tilbake igjen på hovedvannledninge,  sier  Fjordvang til VVS Forum.

– I kjølevannet av nyhetssakene som har preget oss i sommer, merker vi stor etterspørsel fra bransjen på kurs & kompetanseheving. Det er viktig å kunne tilby de kommende generasjonene rent sikkert drikkevann.