VVSforum vil tirsdag 11.3 guide alle deltakerne rundt på messen til et utvalg norske utstillere. Der vil man få presentert nyheter og innovasjoner direkte på norsk. Vi skal besøke Oras Group ( Armatur), Belimo, TECE, Duravit, Sanipex ( Armaturjonsson) + noen til vi jobber med.

Bli med Norges Rørleggere, VVSforum og Expert Reiser til ISH 2019

Vinn tur til ISH 2019:

0

Fra 11.-15.mars 2019 arrangeres verdens ledende VVS-messe innenfor sanitær, varme, energi, ventilasjon, baderomsdesign, og kjøling i Frankfurt. VVSforum og facebooksiden Norges Rørleggere vil sammen med Expert Reiser tilby en spennende og guidet tur til ISH 2019. Og er du ekstra heldig, kan du vinne en gratis tur. Vi trekker ut to vinnere + en trøstepremie.

Turen er åpen for alle som har interesse av VVS-bransjen, og ønsker å følge med på teknologi, digitalisering, utvikling og trender. De får vi garantert se under ISH.
Og deltar du i en liten konkurranse ved å svare på tre spørsmål, samt ”like” VVSforum facebooksider kan du være den heldige vinneren av gratis tur til Frankfurt i Tyskland. Vi trekker ut to vinnere, samt en trøstepremie som er et flott toalett med rimless fra Duravit.

ISH er blitt godt kjent som verdens største VVS messe, hvor man vil finne alle segmenter innen Varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk. I et marked som er i stadig bevegelse, og med stor konkurranse om kundene, har det aldri vært viktigere at du klarer å skille deg litt ekstra ut. Reiser du med oss til ISH, får du muligheten til å kunne få ny inspirasjon, de siste nyhetene, treffe kolleger i bransjen. I 2017 var det over 1000 nordmenn på ISH, så det norske innslaget er stort under messedagene i Frankfurt

På messen skal vi også besøke flere stands med norske leverandører til stede. Der vil man få en presentasjon av en norsk talende representant på innovasjon og nyheter som stilles ut under verdens ledende messe. Her viser man frem det nyeste av det nye, og man blir fort begeistret og motivert ved å besøke ISH.

VVSforum og FB-gruppen Norges Rørleggere har gjort avtale om å besøke følgende firmaer med norske representanter på plass: 
Oras Armatur, Belimo Automation,Sanipex – Armaturjonsson, TECE, og Duravit. Vi jobber med noen flere også, slik at dere som er med får en best mulig opplevelse av turen med et godt faglig innhold i tillegg.

Vi arrangerer turer med utreise 10.-12.mars og 11-13.mars. Ønsker man å være på messen i flere dager utover våre datoer, kan det også ordnes. Vårt samarbeid med Expert Reiser, som har arrangert turer til ISH i mange tiår, sikrer kvaliteten og at dette blir håndtert sikkert, trygt og godt. Prisene starter på kr. 7.950,- per person for den pakken vi tilbyr fra den 10.-12.mars.

Mer info om hotell og annet, finner du her:
www.expertreiser.no/ish

Så nå er det bare melde seg på, og vil du være med i trekningen av gratis tur, er det bare å hive seg rundt.
Gå inn på våre facebookssider på linken: https://www.facebook.com/vvsforum/  
og svar på tre enkle spørsmål, så kan du være en av de som får en gratis reise.

Har dere spørsmål, eller ønsker å melde dere på turen til ISH, ta kontakt på mail: info@vvsforum.no eller på mob.: 480 68 283

Link til Norges Rørleggere

Mer info om ISH 2019