SGP lanserer kjølemaskin uten utendørs enhet

Mange har nok irritert seg over den store utedelen som oftest hører med for å få kjøling innendørs. Nå finnes det et alternativ.

0

SGP Armatec sine kjølemaskiner Unico Air og Unico Smart gjør at man kan holde en behagelig innetemperatur hele sommeren, uten å måtte installere en kasse utenpå veggen. Man kan til og med gjennomføre hele installasjonen innenfra, også i fjerde etasje.

Produktbilde – Unico Air

Den slankeste og mest stillegående modell, Unico Air, er kun 16 cm tykk og vant «GOOD DESIGN» prisen for sitt moderne design. Dette er en meget populær kjølemaskin i en rekke land i Europa. Et godt alternativ til denne kjølemaskinen er Unico Smart, en billigere, kraftigere og noe tykkere modell.

– Kjølemaskinene monteres enkelt i to hull i veggen, med en diameter på 20 cm og dekkes av to runde rister som enkelt kan males over i samme farge som fasaden på bygget.  Unico er en solid, velprøvd og enkel løsning for å få til kjøling på en glovarm sommerdag, sier Reidar Evensen hos SGP Armatec AS i en pressemelding.

Det finnes mange ulike typer kjølemaskiner (aircondition) på markedet og det kan være utfordrende å velge. Som leverandør av mange ulike produkter for kjøling vil SGP Armatec kunne hjelpe deg i valg av type maskin og system, som tilfredsstiller ditt behov og din lommebok.