Kjersti Folvik

Kjersti Folvik ny direktør for miljø og innovasjon i Aspelin Ramm

Kjersti Folvik går fra Multiconsult og blir ny direktør for miljø og innovasjon i Aspelin Ramm.

0

Hun skal lede og videreutvikle firmaets miljøengasjement og tilrettelegge for utnyttelse av ny teknologi – både på miljøsiden og i planlegging og drift av prosjekter og eiendommer.

Hun etterfølger dermed Isak Oksvold som går til Møller Gruppen.

Folvik er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har jobbet i flere år som forsker ved Norsk Treteknisk Institutt og SINTEF Byggforsk, og senere som rådgiver innen energi og miljø. Hun var leder i NGBC – Norwegian Green Building Council i fire år, og kommer nå fra stillingen som markedssjef i Multiconsult innen forretningsområdet Bygg og Eiendom.

– Skal vi løse de energi- og miljøutfordringene Norge og verden står ovenfor, er vi avhengig av at bedriftene er proaktive og peker på gode løsninger for samfunnet. Jeg er imponert over miljøsatsingen i Aspelin Ramm, og ser frem til å bidra til å løfte dette arbeidet ytterligere, uttaler Kjersti Folvik i en pressemelding.

– Vi har i mange år fokusert på bærekraftige løsninger i våre prosjekter. Med Kjersti på laget skal denne satsingen ytterligere videreutvikles. Hun har spennende erfaringer både på bransjenivå gjennom NGBC, og i Multiconsult. Hun vil i tillegg til miljøfokus også få ansvaret for vurdering og implementering av ny teknologi både innen våre utviklingsprosjekter og i vår eiendomsportefølje. Vi har store mål for fremtiden; Kjersti blir en viktig brikke i å nå disse målene innen sine fagområder, sier adm. direktør Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm i meldingen.