Joar Vallene (45 år) ny administrerende direktør Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS.

Joar Vellene ny adm.direktør i Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift

Joar Vellene tar over etter Roger Aksnes, som nå fokuserer helt på rollen som forretningsområdesansvarlig for Instalco Norge. Vellene er veteran i VVS bransjen og har vært en del av Andersen og Aksnes siden selskapet ble grunnlagt i 2004, hvor han har jobbet som rørlegger, bas og prosjektleder. Joar har også sittet på eiersiden i selskapet.

0

– Jeg har vokst opp i denne bransjen og har hatt det privilegium å være involvert i å videre utvikle Andersen og Aksnes siden starten og inn i Instalco Norge. Det blir utrolig interessant å ta over ansvaret og fortsette å løfte selskapet. Vi har gode muligheter for fortsatt vekst. Videreutvikle vår kultur og våre ansatte, samt skape nye forretningsmuligheter og gode resultater, sier Joar Vellene i en pressemelding.

I mer enn et år har Roger Aksnes kombinert konsernsjef rollen i Andersen og Aksnes med rollen som forretningsområdesansvarlig for Instalco Norge. Aksnes vil nå fokusere utelukkende på oppgaven som leder av Instalco Norge, hvor han arbeider med å koordinere, utvikle og støtte alle Instalco-selskapene i Norge.

Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS holder til på Hvalstad i Akershus.