Helhetlige og gjennomført design er kjennemerket når det gjelder baderomsinnredninger fra italienske Novellini. I Norge er det Holtan Normark som selger produktene fra den italienske produsenten.

Italienske designerbad med damp og champagnefølelse

ISH 2019

0

Med steamdusjer i alle størrelser og boblebad med champagneaktig preg kan firma Holtan Normark friste norske baderomselskere med et større vareutvalg enn noen gang. Nyhetene kommer fra Novellini, som allerede er en av Europas ledende leverandør av baderomsinnredninger.

Den Italienske produsenten Novellini har allerede erobret Europa med sine smakfulle badekar og dusjløsninger, og tilbyr nå en rekke nye velværeprodukter. Ved siden av velkjente steamdusjer i de fleste formater tilbyr man helt nye opplevelser i boblebadet.

– Stadig flere ser stor glede ved å kose seg i baderommet og investerer gjerne i å heve opplevelsene et par hakk, og dette er produkter fra høyeste hylle, forteller daglig leder Geir Holtan i Holtan Normark, som er å finne som norsk representant på Novellinis stand under ISH messen i Frankfurt denne uken.

Noe av det meste spennende man tilbyr er en ny champagneaktig vannkvalitet i boblebadet, som lager små melkeaktige bobler som oksygenerer og renser huden.(natural air eller micro bobler)
– Det er en helt ny og frisk opplevelse som bare må prøves, mikroboblene er allerede blitt veldig populære og finnes på nye boblebad, som naturligvis har alle de velkjente funksjonene, forteller Holtan.

Miljøvennlig
Ved siden av å produsere et stort spekter på dusjløsninger, samt egne steamdusjer og kabinetter fra grunnen av, har Novellini tatt steget videre innen materialer og design. De nye trendene veksler mellom matte overflater i mørkt og lyst, foruten treverk og naturlige paletter. Det er nye kunststoffer med eksklusivt preg, som også er enkle å vedlikeholde. I denne sammenheng har man utviklet en ny patentert behandling av glassflater som gjør de nærmest immune mot beleggdannelse, kalt Crystal Clear. Dette har man gjort ved å tette glassets porer med nanoteknologi. Dette som standard på alle dusjløsninger.

– Glassflatene er utrolig enkle å holde rene. Den italienske produsenten har også lagt store ressurser ned i å utvikle et eget miljøvennlig belegg på alle forkrommede baderomsdetaljer, som forebygger allergier og annen irritasjon mot huden. Man tar både det indre og ytre miljø svært seriøst, forteller Holtan, som har samarbeidet med Novellini i en årrekke.

Saken fortsetter under bildet:

Barbara Novellini er en av eierne bak den italienske baderomsprodusenten Hun roser Geir Holtan som en meget god samarbeidspartner for det norske markedet.

Unike løsninger­
Takket være et svært bredt program med ulike design og løsninger kan man tilby komplette baderom for enhver smak og i alle dimensjoner.

-Vi kan alltid få til en løsning med unike mål slagdører, foldedører og skyvedører, for ikke å snakke steamadusjer, der man har mange ulike mål. Vi satser på å holde et stort produktutvalg og modeller, så det skal være lett å bygge baderom, forklarer Holtan.
Ved siden av å produsere dusjløsninger,  steamdusjer og boblebad fra grunnen av, produserer de også håndklevarmere med glassplater der man kan få sitt eget favorittbilde preget på.

Saken fortsetter under bildet:

Holtan Normark tilbyr komplette baderom for enhver smak fra italienske Novellini.

– Novellini er mye mer enn italiensk design, det er teknisk høy kvalitet i alle detaljer og god oppfølging. Vi skaffer ennå reservedeler til baderom helt tilbake fra nittitallet. Man tenker langsiktig kundebehandling og service langt utover det som forventes, det er derfor vi har satset på dette merket i Norge i mange år, sier Holtan. Han viser til et komplett vareutvalg som er å finne på nettet der man kan gjøre seg kjent med varene. Produktene er å finne i en rekke butikker og hos rørgrossister, forteller Holtan.

Noe av det mest spennende man presenterer under ISH, er et nytt boblebad som lager små melkeaktige bobler som oksygenerer og renser huden.(natural air eller micro bobler).