Adm.direktør Bjørn Moen i Heidenreich kan fortelle om omsetningsrekord og "all time high "for november måned 2019.

Heidenreich oppnådde ”all time high” i november

– Det er fantastisk å være adm. direktør i et selskap som leverer ”all time high” for november. Vi har tidligere i høst meldt om god omsetningsøkning, og det er utrolig gledelig å se at vi nå leverer vår beste månedsomsetning noensinne, sier Bjørn Moen i Heidenreich.

0

– Økningen er takket være en fantastisk innsats fra hele team Heidenreich. Vi har sendt ut melding internt om at ”all time high ” fortjener ekstra oppmerksomhet blant alle ansatte og kunder.

Omsetningsøkning i våre butikker
Moen forteller videre at selv i den digitale verden med all utvikling innen netthandel og så videre, vokser butikkene våre år etter år. Det betyr at det å ha fagkunnskapen tilgjengelig for våre kunder i butikk, er mer verdsatt enn man tror.

 Rendyrking av vår rolle ovenfor proffkunder
– Vi hadde ikke klart omsetningsrekord uten våre gode kunder. Heidenreich er avhengig av våre proffkunder for å klare å levere, og vår strategi har vært, og kommer også til å fortsette å være proffkunden, fortrinnsvis innenfor VVS og VA, sier Moen.

– Vi ønsker også å være klare og tydelige på at vi er en grossist som jobber for og med rørleggeren og VA-entreprenøren, og vi har i over 115 år hatt fokus på én kundegruppe – håndverkeren. Vi skal fortsette å rendyrke våre proffkunder også i årene fremover.

Heidenreich ønsker ikke å konkurrere med våre proffkunder ved å kjøpe oss inn på byggevaremarkedet, påpeker Moen.

Han takker alle gode kunder, leverandører og samrbeidspartnere som er med på denne reisen.
– Det blir en hektisk avslutning på et spennende år. Og vi ser med glede og forventning frem til et nytt år om noen få uker. I Heidenreich lykkes vi heller ikke uten at vi har en dedikert organisasjon, og i team Heidenreich så er vi så absolutt klare for å fortsette å utvikle oss og å lykkes i markedet sammen med dere, uttaler Moen til slutt.

Heidenreich er en del av tyske Cordes & Graefe, Europas største VVS og VA grossist, som betjener det profesjonelle markedet i over 20 europeiske land.