Bilde: Fra venstre Øyvind Paulsen, daglig leder og Raymond Hagensen, prosjektleder.

FLOW Bredesen VVS i Arendal etablerer egen klimaavdeling

FLOW Bredesen VVS opplever et økende behov og stor etterspørsel etter tverrfaglige løsninger i markedet. For å kunne tilby eksisterende og nye kunder komplette VVS-løsninger oppretter nå FLOW Bredesen VVS AS en egen klima-virksomhet i Agder.

0

Selskapet har allerede påtatt seg totaltekniske VVS oppdrag som f.eks. rutebilstasjonen i Kristiansand. Foreløpig vil selskapet løse oppdragene med ressurser internt fra FLOW Group systemet og eksterne ressurser, men vil så snart det lar seg gjøre starte prosessen med rekruttering av leder for klima-avdelingen som kan drive satsningen videre, forteller Øyvind Paulsen, daglig leder i FLOW Bredesen VVS.
– Vi har over mange år samarbeidet med forskjellige ventilasjonsfirma både i prosjekter og innen drift og vedlikehold til våre eksisterende kunder, det vil vi også gjøre i fremtiden men i en annen type samarbeidsform, sier Paulsen.

Bedriften har en lang historie, som går helt tilbake til 1927.

– Vi er i dag 30 ansatte som har veldig mye å gjøre, så bedriften går for full rulle. Det ser også lyst ut framover, da vi har bra ordrereserve, og er med på mange spennende, lokale prosjekter, sier Paulsen.

Røttene går langt tilbake, og vi har i generasjoner utført oppdrag innen VVS med Aust- og Vest-Agder som hovedmarked, forteller Øyvind Paulsen.
– Det er nå strategisk riktig å utvikle selskapet videre med en ekspansjon innen klima i vårt geografiske område. FLOW Group har allerede gjort tilsvarende satsing innen klima gjennom FLOW Trøndelag VVS i Trondheim, og vi vil selvfølgelig samarbeide tett med dem og benytte oss av den erfaringen de har gjort. Vi vil også dra nytte av kompetanse og erfaring fra andre klima-selskap i FLOW Group, som f.eks. Stavanger Klima AS, avslutter Paulsen.