Daikin Altherma GEO

Daikin lanserer ny grunnvarmepumpe

to effektklasser 1-6 kW og 1-10 kW

0

Den nye modellen kommer i to effektklasser, 1-6 kW og 1-10 kW. Det store arbeidsområdet sikrer energieffektiv drift hele året og lang levetid på maskinen.

Den nye grunnvarmepumpen har en uttagbar kompressormodul, noe som betyr at vekten kan reduseres med 70 kg for å lette transport og service av maskinen. I tillegg til dette kan de fleste installasjoner gjøres uten at maskinene må åpnes. Alle rørforbindelser er parkoblet, noe som forenkler rørføringen. Tilkoblingsklemmene for sensorer er plassert bak frontpanelet og spenningskabelen som er plassert på baksiden, er ferdig koblet til maskinen. I tillegg er forbindelsen for utendørs sensor og LAN-adapter plassert bak på maskinen lett tilgjengelig.

Daikin sin aktive kjølefunksjon gir nesten dobbelt så stor kjølekapasitet som passiv kjøling. Det gjør at grunnvarmepumpen kan opprettholde en behagelig innetemperatur samtidig som den er energieffektiv. Effektiviteten av aktiv avkjøling er det dobbelte av effekten av passiv kjøling – EER opptil 23. Med aktiv kjøling kan du få opptil 7 kW selv fra grunne borehull.

3-lags isolering under Daikins patenterte swingkompressor sikrer minimalt med vibrasjoner. Lydnivået oppgis til 28 dB(A). Daikin Altherma GEO har en ny innovativ fargeskjerm som gir et overblikk over system og innstillingene avslutter de i pressemeldingen.