To Comfort-butikker blir til én på Råholt i Eidsvoll. Her har vi alle ansatte samlet under samme tak.

Comfort Råholt samler alle ansatte under ett tak 

To Comfort-butikker blir til én på Eidsvoll:

0

To Comfort-butikker blir til én på Råholt i Eidsvoll. Glenn Ruben Forberg, daglig leder i B & O Forberg AS Comfort Råholt forteller at kundene kan forvente en mer inspirerende butikkopplevelse.

Torsdag 28. november klippet Glenn Ruben Forberg snora utenfor den splitter nye Comfort-butikken på Råholt. Her har han samlet ansatte fra det som tidligere var to ulike Comfort-butikker under samme tak.

– De gamle lokalene skulle få nye bruksområder eller rives. Vi har derfor valgt å samle alle ansatte i en butikk, og tar med oss all kunnskap vi har opparbeidet oss gjennom 71 år. Dette er til det beste for både kundene og de ansatte. sier Forberg.

Mer inspirerende
Den nye butikken ligger sentralt til på Råholt, og er på litt over 400 kvadratmeter.
Forberg forteller at kundene kommer til å bli mer inspirert av de nye lokalene.

– Vi skal være det tryggeste valget, og kundene kan forvente samme gode service og kunnskap om fag og lokale tilpasninger som da vi var to butikker. Men, de kan i tillegg forvente seg å bli mer inspirert når de kommer innom oss. De nye lokalene har enorme muligheter når det kommer til utstillinger og valgmuligheter vi kan tilby kundene, sier han.

Saken fortsetter bildet:

Fra venstre. Glenn Ruben Forberg, daglig leder i B & O Forberg AS Comfort Råholt, og Trond Mellom Hoel, Regionsjef Comfort-Kjeden.

Styrker Comfort lokalt
Han tror den nye butikken kommer til å styrke Comfort både i privat og proffmarkedet lokalt.

– Det kommer til å bli mye enklere å vise frem baderoms-installasjoner for begge kundegrupper, og det er en klar fordel i en kjøpssituasjon, sier han.

Kari Ø. Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden, er veldig fornøyd med nyåpningen på Jessheim.

– De ansatte her har høy faglig kompetanse på rørleggerfaget og de er en dyktig rådgiver når kundene skal finne drømmebadet sitt. Lokalene har blitt så fine, og jeg tror virkelig at denne nyåpningen kommer til å gi Comfort Råholt de riktige forutsetningene for å fortsette veksten i VVS-markedet, sier hun.