Armaturjonssom har styrket staben med flere nyansettelser og interne rokkeringer. Bildet: fra venstre bak; Knut Helge Reiersgård, Kristine Bredesen, Robin Thomsen, Johnny Kvalheim og Torstein Solhaug.

Armaturjonsson har ansatt flere nye medarbeidere

Armaturjonsson har ansatt Johnny Kvalheim som ny salgssjef. Tidligere salgssjef, Øyvind Christiansen, har gått over i stillingen som Key Account Manager i selskapet. I tillegg har leverandøren ansatt ytterligere to personer, samt gjort interne rokkeringer på ulike produktområder.

0

Kvalheim har mer enn 20 års erfaring fra ledelse, salg og kundebehandling, og kommer senest fra jobben som salgssjef i Natre Vinduer.

Armaturjonsson har også ansatt Robin Thomsen og Knut Helge Reiersgård.
Robin Thomsen har begynt som teknisk inneselger, og vil etterfølge Torstein Solhaug som gikk over i stillingen som produktsjef vannbehandling i selskapet. Thomsen kommer fra stilling i Assemblin og er utdannet rørlegger.

Knut Helge Reiersgård overtar som Teknisk tegner etter Stian Kristiansen. Knut Helge har tidligere jobbet hos Probata og Høiax i tillegg til flere andre interessante jobber innen byggbransjen.

I tillegg har Kristine Bredesen som har vært innleid teknisk tegner en stund,  takket ja til fast ansettelse hos Armaturjonsson.

De tre førstnevnte startet i sine stillinger i september og vil ha arbeidssted på Armaturjonsson sitt hovedkontor på Langhus.