Bjørn-Erik Kjøle er ansatt som ny prosjektleder hos

Bjørn-Erik Kjøle vender tilbake til Grohe

Bjørn-Erik Kjøle er ansatt som ny prosjektleder hos Grohe fra 1.mars.

0

– Grohe er involvert i flere store og spennende prosjekter om dagen. Jeg har allerede erfart at dette er et innovativt og bransjeledende selskap, med store ambisjoner. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på flere prosjekter sammen med et fantastisk team, sier Kjøle.

Det er ikke første gangen Kjøle er ansatt hos Grohe. I perioden 2008- 2012 var han regionssjef i selskapet. Nå vender han altså tilbake til sin tidligere arbeidsgiver.

-Det er veldig hyggelig å være tilbake hos Grohe. Det er et selskap som med årene blitt et stadig mer fremgangsrikt selskap, med høyt fokus på innovasjon. Jeg mener et av Grohes viktigste konkurransefortrinn er den kontinuerlige utviklingen av nye, innovative løsninger. Grohe er bransjeledende på innovasjonskraft, sier han.

Også Country Manager i Grohe Norge, Ole Christian Mork, er glad for at Kjøle nå er tilbake.

-Det er lite som er hyggeligere enn å få tilbake gode medarbeidere. Kjøle har kunnskap som bidrar til å styrke oss ytterligere. I tillegg vet jeg at vi med han har fått på plass en dyktig lagspiller som passer perfekt inn i teamet vårt, sier han.

Kjøle kommer fra stillingen som salgssjef i Oso Hotwater AS. Han har blant annet tatt utdannelse innenfor salgsanalyse, salgstrening og motivering fra Handelshøyskolen BI.