Rørentreprenørene Norge, her representert ved adm.direktør Marianne Riøseland ( t.v)og Tor Backe, blir ny gullpartner med Ingeborg-nettverket, her representert ved lederen for INGEBORG Partnerprogram, Line Ekroll Dyb.

Rørentreprenørene Norge blir gullpartner i Ingeborg-nettverket

– Rørentreprenørene Norge ønsker å fremme økt mangfold i rørbransjen, fordi det viser seg å være positivt for blant annet arbeidsmiljøet i bedriftene våre. Vårt partnerskap med INGEBORG er et naturlig ledd i vårt arbeid for økt rekruttering til rørleggerfaget, sier administrerende direktør i Rørentreprenørene Norge, Marianne Røiseland.

0

En normalisering av kvinners tilstedeværelse på alle nivå i bransjen vil føre til bedre løsninger og en bedre fremtid for bedrifter og samfunn.

Ingeborg-partnere skal fremme gode rollemodeller og mangfold, leder an i et viktig samfunnsspørsmål og er synlige i debatten.
– Norge trenger 6-700 nye lærlinger hvert år de neste årene, samtidig blir ungdomskullene mindre. I en sånn situasjon er det usedvanlig dumt ikke å søke etter gode håndverkere blant begge kjønn, sier Marianne Røiseland.
– Vi er stolte over å få være med som partner av INGEBORG og ser frem til et spennende samarbeid fremover, slår hun fast.

Lurer du på hva det innebærer å være Ingeborg-partner? Les mer om dette her.

Kilde: Rørentreprenørene Norge