Rådgiver Roar Smelhus

Nye roller for Roar Smelhus i Senter for eiendomsfag

Den erfarne rådgiverprofilen Roar Smelhus er nå engasjert i to nyopprettede roller hos Senter for eiendomsfag, som begge tiltres i dag.

0

Som ny Programleder i Senter for eiendomsfag får Roar ansvar for utvikling av nye undervisnings- og kompetansetilbud i regi av eiendomsbransjens kompetansesenter. Han trer samtidig inn i rollen som Leder for senterets uavhengige fagråd bestående av toppledere og spesialister innen eiendom som utgjør senterets sounding board  for konkrete idéer og utviklingsretninger fremover melder de i en pressemelding.

Fagrådet består av følgende ressurspersoner:
Mona Ingebrigtsen, adm. direktør i Oslo Areal
Mathis Grimstad, adm. direktør i Stor-Oslo Eiendom
Gunnar Bøyum, adm. direktør i Aspelin Ramm Eiendom
Øyvind Moen, adm. direktør i Veidekke Eiendom
Hege Skjelbred Hatlemark, eiendomsdirektør i Selvaag Eiendom
Sonja Horn, direktør eiendomsforvaltning i Entra
Alf Martin Brasøygård, eiendomsdirektør i OBOS Forretningsbygg
Lise Kristin Sunsby, seksjonssjef for miljø, teknikk og sikkerhet i Bane NOR Eiendom

Roar er grunnlegger av 6CST og han har tidligere hatt ulike lederstillinger i Hjellnes Consult, sist direktør for marked og forretningsutvikling. Han har også en rekke verv og posisjoner innen eiendom og bygg, og er fremtredende talsperson for bærekraft og miljø.

Av utdanning har han en «Executive Master of Management» fra BI i 2014-2016 og han har også en «Bachelor i Business Administration» fra Handelshøyskolen BI i 2005, samt en «Bachelor i Science» fra Oslo Met i 1994. Fra januar er han masterstudent ved AHO, urbanisme 2019-2021. Han vil fortsette sin rådgiver hverdag i 6CST, som er et partner og nettverksselskap, samt alle andre initiativer og prosjekter.