Fredrik Henriksen har blitt produktsjef for JRG Sanipex og Arjonfloor i Armaturjonsson.

Ny produktsjef for varme og sanitær i Armaturjonsson

Armaturjonsson har ansatt Fredrik Henriksen som ny produktsjef for varme og sanitær fra 1.mars 2018. Fredrik har jobbet hos Armaturjonsson siden sommeren 2017, og har bred produkterfaring innen JRG Sanipex og Arjonfloor.

0

Fredrik Henriksen er 32 år og har tidligere jobbet som rørlegger hos Rørconsult AS i Oslo i fire år, hvor han jobbet både i prosjekter og med serviceoppdrag.

– Fredrik har fått ansvaret for det mest solgte rør-i-rør systemet i Norge. I tillegg skal Fredrik være produktsjef for Arjonfloor gulvevarmesystem. Det er to viktige produktområder for oss.  Fredrik skal følge opp produktene med hensyn til å gjøre de så optimale som mulig i henhold til norsk regelverk, og som er en kontinuerlig prosess, sier Kjell Bernt Kalland, adm.direktør i Armaturjonsson i melding.

Fredrik Henriksen får også ansvaret for å bistå med kompetanse og kurse salgsavdelingen i Armaturjonsson rundt JRG Sanipex og Arjonfloor.

– Fredrik vil bli en del av vår tekniske avdeling. Han er en god pedagog, og har fra tidligere god erfaring med kursing. Vi i Armaturjonsson er glade for å få en dyktig medarbeider til å ivareta våre solide merkevarer i det norske markedet, sier Kalland til slutt i meldingen.