Her ser vi, Andrè Sundli Barka, Grundfos, Marius Silden, Caverion og Lena Thornes, butikksjef Ahlsell Forus

Marius Silden skal kjempe om Grundfos Installer Championship 2018

Grundfos skal kåre verdens beste pumpeinstallatør:

0

Grundfos Installer Championship er en premiekonkurranse arrangert av Grundfos som har som mål å samle installatører fra hele verden til å konkurrere i installatørrelaterte evner. Marius Silden fra Caverion er den norske representanten som skal konkurrere med resten av verden om tittelen, verdens beste pumpeinstallatør.

I år foregår konkurransen på Mostra Convegno-utstillingen i Milano, Italia den 14. og 15. mars 2018.

– Det er andre gang Grundfos for Installer Championship arrangeres, og premien er et reisegavekort på hele €10.000 Euro. 2. premie er gavekort til kjøp av elektroniske produkter med en verdi på €2.000 Euro, og 3. premie er et gavekort til kjøp av profesjonelt utstyr/verktøy til en verdi €400 Euro. Med andre ord, det er noen riktig fine premier vinnerne kan stikke av med, sier Terese Lunde, markedssjef i Grundfos Norge AS.

For å kunne delta på Installer Championship på Mostra Convegno i Milano har deltakerne kvalifisert seg via nasjonale konkurranser først. Dette ble gjennomført i uke fire ved de største senterne til grossistene i Norge.

I år stiller Grundfos Norge for første gang med egen kandidat.

– Marius Silden skal  kjempe om tittelen «Europas beste installatør» mot installatører fra hele 25 andre land. Andrè Sundli Barka, salgsingeniør VVS og distriktsansvarlig Rogaland & Agder i Grundfos Norge, skal lose Marius igjennom konkurransen. Han forteller at Marius gleder seg stort, både til å oppleve Mostra Convegno-utstillingen, men også å delta på Installer Championship. Marius går for gull, sier Lunde.

Marius har før mesterskapet mottatt et komplett program. I mesterskapet vil deltakeren bli testet i ulike fysiske og tekniske øvelser knyttet til pumpeinstallasjon og andre installatørrelaterte øvelser.

– Det er kvalifiseringsrunder, seminfinale og forhåpentligvis også finale som venter. Man skal ikke bare være god til å montere, men også god til å prestere under press med mange skuelystne som står og ser på og heier, sier Lunde.

– Det blir litt av et show, og vi gleder oss veldig, sier Andrè og Marius avslutningsvis som onsdag denne uken står klare i Milano.

Link til YouTube fra fjorårets konkurranse som ble avholdt på ISH:

https://www.youtube.com/watch?v=87YIAXNWTxk