Uponor tilbyr nå en helt ny generasjon skap. - Hele serien med fordelerskap har vært gjennom en betydelig oppgradering, forteller Jan-Olav Karlsen, Distriktsansvarlig Oslo og omegn for Uponor.

Lanserer ny generasjon skap

Uponor har utviklet en helt ny generasjon fordelerskap og tilbyr nå 66 nye artikler i Uponor Aqua PLUS Skapportefølje. De nye produktene er allerede tilgjengelig for kundene, og et basissortiment er på vei inn til grossistene.

0

– Den nye skapporteføljen består av 66 nye artikler; tappevannskap, kombiskap, inntakskap, stammeskap, vannutkasterskap og tilbehør. Det er verdt å merke seg at nye og gamle skap ikke er kompatible, opplyser Jan-Olav Karlsen i en pressemelding, distriktsansvarlig for Uponor i Oslo og omegn.

Effektivt design
– De nye skapene kan brukes i alle typer VVS-Installasjoner. Det nye designet forenkler montering, og det er monteringsplate med hull for økt fleksibilitet. Samtidig har vi fjernet nøkkelen og har innført myntspor for enkel tilgang, forteller Karlsen. Lås med nøkkel kan selvfølgelig bestilles, for de som ønsker dette, forteller Karlsen.

Sparer tid og plass
Tid og plass nok for å gjøre jobben er bare to av utfordringene rørleggeren møter til daglig.
I dialog med fagfolk har Uponor gjort endringer og tilpasninger som skal gjøre jobben enklere for fagfolk.
– De nye dørene har mindre plassbehov for å åpne, sammenlignet med tidligere utgaver. Nå er det vippedør som gjelder, Uponor har valgt å gå bort fra den eldre typen med sidehengsler, Dermed vil det også være lettere for rørleggeren å komme til med verktøy, understreker Karlsen.

Enklere for rørleggeren
– Vi går også bort fra skinner inni, nå er det perforerte plater som gjelder – som en god gammeldags verktøyplate. Dette gir mer fleksibilitet, og rørleggeren står dermed friere til å optimalisere jobben han eller hun gjør for sin kunde, sier Karlsen.

En annen stor nyhet er at alle skap leveres med ferdig utstansede hull med plugg i. Dette er en forenkling og forbedring som kommer fagmannen til gode. Man slipper selv å stanse ut hullene.

– I tillegg har alle de nye skapene smalere omramming på sidene og toppen, noe som gjør det lettere for rørleggeren å komme til med verktøy, forteller Karlsen.

Fullt godkjent
– Alle de nye løsningene er SINTEF-godkjent, dette gjelder selvfølgelig også skap for takmontering.

Vi har godkjenninger i alle bauger og kanter for å forsikre oss om at fagmannen får den beste løsningen, forklarer Karlsen, som legger til at sammen med de nye PPM-fordelerne får man en helt ny fleksibilitet, enklere prosedyrer og høyere grad av effektivitet for rørleggeren. Uponor har produsert en enkel guide for valg av riktig skap til ulike forhold.