Instalco gruppen i Norge.

Instalco kjøper opp Teknisk Ventilasjon i Trondheim

Instalco etablerer seg innenfor ventilasjon i Norge. Selskapet har kjøpt opp ventilasjonsentreprenøren Teknisk Ventilasjon AS i Trondheim. Det betyr at selskapet fortsetter sin offensive satsing i Norge i tillegg til rør og elektro.

0

Teknisk Ventilasjon ble etablert i 1987 og har i dag 17 ansatte. Selskapets satsningsområder er innen luftrensing, kontroll og styringssystemer, samt kjøling og varmepumper for alle typer bygg. Selskapet omsatte for cirka 55 millioner i 2017.

– Med oppkjøpet av Teknisk Ventilasjon går vi inn i et nytt geografisk marked i Norge. Trondheimsområdet er strategisk viktig for Instalco og et område med god vekst. Teknisk Ventilasjon har en sterk lokal posisjon i markedet og har god lønnsomhet, sier Per Sjöstrand, VD i Instalco i en pressemelding.

Teknisk Ventilasjon sitt nedslagfelt er Trondheim med omegn, samt fylkene Trøndelag og Møre og Romsdal. Selskapet jobber i dag mest prosjektrelatert, men har også oppdrag på servicemarkedet. Virksomheten eies av fem personer, hvor fire er ansatt og jobber i selskapet i dag.

– Vi startet opp for tretti år siden og har i løpet av denne perioden bygd opp og utviklet Teknisk Ventilasjon til en betydelig aktør med bred kompetanse innenfor ventilasjonsområdet. Det å bli en del  av Instalco er et riktig steg med tanke på videre vekst. Vi ser frem til å samarbeide med de øvrige selskapene i Instalco-gruppen for å styrke vår virksomhet med støtte fra en sentral organisasjon, sier Olav Selbekk, adm.direktør i Teknisk Ventilasjon avslutningsvis i pressemeldingen.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Teknisk Ventilasjon AS med full overtagelse den 9. mai.