Grohe-sjef Ole-Christian Mork er skuffet over at Heidenreich kommuniserer med media og ikke Grohe først. -Dette er en trist beslutning, for vi har i alle år hatt et meget godt lokalt samarbeid med Heidenreich, sier Grohes Norges-sjef, Ole-Christan Mork.

– Heidenreich burde kommunisert med oss og ikke via media

Grohe-sjef Ole-Christian Mork skuffet

0

Heidenreich har som kjent besluttet å fase ut Grohes produkter fra sitt sortiment. Det fører til stor skuffelse hos Grohe, som blant annet mener at selskapet ikke har fått muligheten til å presentere fakta overfor Heidenreich.

-Vi er naturligvis skuffet over nyheten fra Heidenreich og vi reagerer nok mest på at dette ikke ble kommunisert direkte til oss, men via media, sier Grohes Norges-sjef, Ole-Christan Mork til www.vvsforum.no

Les også: Heidenreich om hvorfor Grohe-sortimentet fases ut

Trist beslutning
Ole-Christian Mork påpeker at det er synd at man ikke har fått muligheten til å komme med fakta i sakens anledning.

-Dette er en trist beslutning, for vi har i alle år hatt et meget godt lokalt samarbeid med Heidenreich, legger han til.

Ikke endret strategi

-Hva kan ligge bak utover den offisielle versjonen til Heidenreich?

-Vanskelig å si helt konkret, men Grohe har i hvert fall ikke endret salgsstrategi de siste årene, men vi ser en klar endring i markedet, som blant annet handler om vekst i nye kanaler.

Viktige partnere videre

-Hva gjør dere fremover nå?

-Vi ønsker å være til stede der kundene våre er, og med installatøren og grossisten som viktige partnere på denne reisen.

Norges Grohe-sjef, Ole-Christian Mork understreker at markedet og verden er i endring. Forandringen skjer i de aller fleste bransjer. Eksemplene på endring er mange etter hvert. Mork nevner:

Kommer forandringer
-Amazon entrer det skandinaviske markedet med sin nye hub i Sverige og slike forandringer må vi som bransje være forberedt på. Grohe kommer fortsatt til å ha en høy grad av innovasjon og det vil komme mange nye spennende produkter i årene som kommer.

-Frykter du at de andre grossistene vil gjøre samme grep som Heidenreich?

-Nei, egentlig ikke. Vi har nemlig et tett og godt samarbeid med de andre grossistene. Vi ser frem til å ta fatt på de utfordringer og endringer som kommer i fremtiden, sier Ole-Christian Mork.