Halvard Gavelstad ( til venstre) gir seg som leder av Norsk Byggtjeneste neste år. Her er han sammen med lederne i B-link samarbeidet, ,Terje Røising, NRF, og Frank Jaegtnes, EFO ( til høyre)

Halvard Gavelstad slutter i Norsk Byggtjeneste

Etter 17 år som leder av Norsk Byggtjeneste AS har adm. direktør Halvard Gavelstad (62) bestemt seg for et taktskifte, og slutter i selskapet for å etablere egen konsulentvirksomhet

0

Det skriver bygg.no torsdag.

Fra sommeren 2019 forlater han Byggtjeneste, men vil etter avtale med styret i Byggtjenese stå i sin nåværende stilling inntil ny leder er på plass.

– Årene i Byggtjeneste har vært en inspirerende og faglig utfordrende reise i et godt samarbeid med sentrale aktører i byggenæringen, og ikke minst med dyktige kollegaer. Byggtjeneste har opparbeidet seg en sterk posisjon både nasjonalt og internasjonalt, og er godt rustet til å ta neste skritt som et nav i digitaliseringen av byggenæringen, noe jeg virkelig er stolt av, sier Gavelstad til bygg.no

Gavelstad, som er utdannet sivilingeniør og MBA, har lang erfaring fra offentlig og privat virksomhet. Han kom til Byggtjeneste fra rådgiverbransjen.