Daikin R-32 Chiller

Daikin utvider «Bluevolution» serien

Daikin EWAT-B er tilgjengelig både som ren kjølemaskin og med varmegjenvinning fra 80 til 700 kW med kuldemediet R-32.

0

Kuldemediet R-32 har en GWP-verdi på kun 675, og kombinert med økt energieffektivitet og lavere fyllingsmengde, reduseres miljøpåvirkningen med ca. 75 % sammenliknet med R410A, skriver Daikin i en pressemelding.

– Med denne serien kan du velge mellom 2 modellversjoner for virkningsgrad og 3 modellversjoner for lydnivå. Dette gir kunden mulighet for å velge mellom mange ulike modellversjoner, som da gjør det mulig å tilfredsstille kundens krav i de aller fleste prosjekter, skriver Daikin.

I løpet av høsten utvides serien og det blir også mulighet for frikjøling fra 180 til 700 kW.

Et stort antall av valgfrie opsjoner er tilgjengelig. Man kan velge blant annet buffertank, forskjellige type sirkulasjonspumper, samt delvis eller full varmegjenvinning for oppvarming av tappevann opp til 55 °C.

– Daikin EWAT-B er fullt kompatibel med Daikin On Site skybaserte plattform. Her har man tilgang til et stort antall avanserte funksjoner som fjernovervåkning, systemoptimalisering og forebyggende vedlikehold. Serien har også innebygget master/slave-funksjon, som gir brukeren mulighet til å samkjøre opp til 4 maskiner uten behov for ekstern styring, skriver produsenten i pressemeldingen.