Christian Sælemyr Johansen blir ny innkjøpssjef i GK Inneklima

Christian Sælemyr Johansen blir ny innkjøpssjef i GK Inneklima

Christian Sælemyr Johansen blir ny Innkjøpssjef i GK Inneklima. Han kommer til GK fra stilling som leder for Skanska Norges Shared Service Senter.

0

Christian Sælemyr Johansen er siviløkonom med master i finans fra Aarhus Universitet, og bachelor i økonomi fra NMBU. Johansen har tidligere jobbet som prosjektleder og seniorrådgiver innen forretningsutvikling og risikohåndtering hos Ernst & Young, og som seniorrådgiver innen strategi og marked hos Skanska. Han kommer til GK fra stilling som leder for Skanska Norges Shared Service Senter.

– Vi gleder oss til å få Christian med på laget og den videre utviklingen av vår strategi for innkjøp og logistikk, sier administrerende direktør Kim Robert Lisø i GK Inneklima.

– Christian har riktig bakgrunn og kompetanse for å kunne bidra til å videreutvikle selskapets innkjøpsprosesser, i tett samarbeid med våre dyktige leverandører og fagfolk, fortsetter han.

Sælemyr Johansen gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer som innkjøpssjef i GK Inneklima.

– GK har en spennende posisjon i byggenæringen og jeg gleder meg til å møte nye dyktige kollegaer. Sammen skal vi ytterligere profesjonalisere innkjøpsområdet og styrke GK Inneklima sin konkurransekraft, sier Christian Sælemyr Johansen.

Johansen tiltrer stillingen 1. august.