Anders Dahlblom ny administrerende direktør for Paroc Group

Anders Dahlblom ny adm. direktør for Paroc Group

– Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten til å lede Paroc sammen med vår fremtidige eier Owens Corning. Når avtalen er fullført, vil Paroc få en fremtidsrettet hjemmebase, og jeg gleder meg til å bidra i utviklingen og suksessen til Owens Cornings isolasjonsvirksomhet både i Europa og i utlandet, sier Anders Dahlblom.

0

Anders Dahlblom, M.Sc. (Econ.), 43 år, startet som administrerende direktør for Paroc Group Oyj en 23. januar 2018. Han begynte i Paroc i 2002 og har vært bedriftens finansdirektør siden 2006.

Det skriver Paroc i en pressemelding fredag.

Etter 6,5 år har Kari Lehtinen, tidligere administrerende direktør for Paroc Group Oyj, bestemt seg for å forlate bedriften.
– Vi har bygd opp en bedrift som har en solid markedsposisjon i kjernemarkedene våre og som gir merverdi til både kundene og medarbeiderne våre. Jeg er trygg på at den videre reisen sammen med Owens Corning kommer til å medføre store muligheter for Paroc og alle medarbeidere, sier Lehtinen i en kommentar i meldingen.

-Jeg ønsker Anders lykke til i den nye stillingen, og på vegne av styret i Paroc vil jeg takke Kari for hans fremdragende innsats for oss og bedriftens medarbeidere. Han har vist solid lederskap og har styrt Paroc på en god måte, sier Jukka Hienonen, styreleder for Paroc Group Oyj.

I oktober 2017 offentliggjorde Owens Corning at bedriften hadde signert en avtale med CVC Capital Partners for å kjøpe opp Paroc Group, en av Europas største produsenter av energieffektive og brannsikre isolasjonsløsninger av steinull, basert på en verdivurdering på cirka 900 millioner euro. Avtalen, som skal godkjennes av styresmakter og vurderes i samsvar med de vanlige reglene for slike avtaler, forventes å være i havn tidlig i 2018.