Adm.direktør i Bademiljø, Thorbjørn Theie overlater roret til Erland Berg fra 1.januar 2019. Theie går over i stillingen som adm.direktør i VVS Norge AS fra samme dato.

Ny adm. direktør i Bademiljø

Thorbjørn Theie blir ny direktør i VVS Norge AS

0

Bademiljø har ansatt Erlend Berg som ny administrerende direktør i Bademiljø. Han overtar etter Thorbjørn Theie som går inn som sjef for VVS Norge. Bademiljø ønsker å ha rett lederkompetanse til å lede kjeden videre fremover.

Det skriver baderomskjeden i en pressemelding torsdag.

Erlend Berg overtar rollen som leder 1.januar 2019.

Bademiljø skriver videre  pressemeldingen at Berg er 42 år og bor på Rælingen. Han er en aktiv pappa med to barn, en datter på 13 og en sønn på 10 år. Han kommer fra stillingen som etableringsdirektør i Maxbo – Løvenskiold Handel, hvor han har vært siden august 2015, først som regionsdirektør og deretter som direktør for byggevarekjeden Maxbo med ansvar for salg og drift.

Før det har han vært 10 år i dagligvarebransjen (Coop og ICA/Rimi) som butikksjef, varehus-sjef og direktør for en samvirkeenhet i Coop.

Hans utdanning er primært fra Forsvaret med befalsskole og Krigsskole 1, totalt 7 år. I tillegg har han en Bachelor of management fra BI samt et pågående masterprogram som han tar på kveldstid frem til mai 2019.