Toalettfasilitetene på City Syd har blitt oppgradert med blant annet en spennende ny berøringsfri Electra tutkran signert Oras Armatur.

– Veggmontert berøringsfritt brukernes førstevalg

City Syd i Trondheim valgte Oras Armatur:

0

Oras Armatur og Electra berøringsfri tutkran ble valgt da toalettrommene på City Syd nær Trondheim ble pusset opp tidligere i år.

Valget ble gjort på bakgrunn av solide funksjoner og godt design. De funksjonelle egenskapene til denne tutkranen scorer høyt.

City Syd er et landemerke innen handel i Trondheimsområdet. Shoppingsenteret er mye besøkt og det stilles naturlig nok store krav til toalettfasilitetene.

Denne tutkranen fra Oras Armatur har egenskaper som gjør den til et godt valg i offentlige miljøer.

God design
– Toalettene ligger i tilknytning til OBS café på senteret. Selve jobben med rehabiliteringen er gjort av GK Rør med Asbjørn Melum som prosjektleder, forteller Kjell Guldseth i Oras Armatur i en pressemelding. Han er distriktsrepresentant med ansvar for Nord- og Sør-Trøndelag samt Møre og Romsdal.
– Siden vi hadde den veldesignede servanten i Corian på plass, måtte vi også finne frem til kraner som matchet fullt ut. Det var i utgangspunktet planlagt vanlige benkmonterte armaturer, men i samarbeid med Kjell Guldseth hos Oras Armatur fant vi frem til en vegghengt berøringsfri tutkran i Electra-serien. Dette ble et meget pent, solid og godt valg for prosjektet, forteller Melum, som tror nettopp slike løsninger vil vinne frem i offentlige miljøer.

Miljøvennlig
Entreprenørene har en del prosjekter hvor det er spesielle krav til grønne bygg, og i den sammenheng er det naturlig å se på vannforbruket.
– Jeg er glad for at det kommer strengere krav, disse ligger da også til grunn når rørleggerbedriftene regner på jobbene, forteller Guldseth.
-Det er allment kjent at Oras Armatur er markedsleder innen berøringsfritt, og det var nettopp en berøringsfri tutkran i Electra-serien som ble valgt til dette prosjektet.

Ferdigblandet vann
– Med slike tutkraner blir monteringen enklere. Det er ferdigblandet vann som sendes ut til kranene. Man slipper boksen inn i veggen der det er kaldt og varmt. Denne kranen skrus rett inn i veggboksen, forteller Guldseth.
Dette er rett og slett et drømmeprodukt samtidig som det er et annet stort fortrinn: All elektronikk ligger i tuten. Ved behov for service stenger man bare ned den ene kranen, mens de andre 9 vil fungere som normalt.

Flere muligheter
– Dette er midt i blinken for offentlige miljøer. Vi opplever at stadig flere arkitekter og entreprenører vil ha vegghengte servantkraner for å utnytte mulighetene optimalt, forteller Guldseth.