Her ser vi en glad gjeng fra Armaturjonsson som nettopp har mottatt prisen under VB`s kickoff sist uke. Fra venstre ser vi, Marie Kolbu Rolf Ivar Løland, Richard Larsen og Øyvind Christiansen.

VB Miljøpris til Armaturjonsson

Det var Armaturjonsson som fikk Varme og Bads miljøpris for 2017. Prisen som deles ut årlig, går til den leverandøren som utviser stort miljøfokus i deres salgsarbeid og produktfokus.

0

En jury har vurdert den leverandør eller samarbeidspartner som kan vise til miljøfokusert innsats, resultater og nyvinninger for bransjen.

– I år ble det Armaturjonsson som vant den høythengende prisen fordi de over lengre tid vist seg som en av markedets tyngste aktører på vannbåren varme og vannskadesikre rørinstallasjoner, skriver Varme og Bad i en pressemelding.

Juryen sier at Armaturjonsson er en leverandør som viser et tydelig initiativ til å løse miljøutfordringene globalt med deres innovative løsninger for vannforbruk, vannskadesikkerhet, styringssystemer og produkter på vannbåren varme. I tillegg trekker juryen frem god oppfølging av utøvende kompetanse, høy servicegrad og et stort engasjement i organisasjoner som Enova, Fagrådet for Våtrom og Vannskadekontoret.