Oras Safira-familien er gjenfødt og byr på nye spennende muligheter samtidig som kvaliteten er ivaretatt.

Oras Safira serien kommer i nytt design og flere utgaver

– Rørleggeren får flere gode salgsargumenter når det gjelder de nye modellene av Safira serien, sier Terese Lunde i Oras Armatur.

0

– Med sitt gode rykte for holdbarhet og ytelse har våre Safira-kraner vært et respektert navn i husholdnings-VVS i over 30 år. Den nye utgaven av Oras Safira oppdaterer designen uten å gå på akkord med brukervennlighet, pris eller pålitelighet, forteller markedsansvarlig Terese Lunde hos Oras Armatur i en pressemelding.

Safira tilbyr svært mange valg for både bad og kjøkken – nå i ny form, med ny design og alternativer i større utgaver.

Frisk design, kjent kvalitet
Den nye Oras Safira serien tilbyr et bredt utvalg av kraner for kjøkken, bad og vaskerom/dusj – den friske redesignen flyter sømløst med de moderne trendene.
– Rørleggeren får flere gode salgsargumenter. Uansett hvilke krav kunden har, gir Safira-kranene den riktige løsningen. Det finnes en Safira for alle rom og behov, understreker Lunde. Den nye Oras Safira er utviklet for å passe til hver bruk og i alle hjem. Dens formspråk er på linje med moderne servant former: Soft edge på tut og hendler reflekterer dagens design trender og invitere til å bruke kranen. Mindre sømmer, mindre overganger og jevnt buede overflater gjør Oras Safira til et perfekt eksempel på avansert kranproduksjon.

Flere gode alternativer
Oras Safira tilbyr en rekke løsninger og ulike alternativer for å øke komforten i alle vannpunkter i hjemmet: Den nye side-opererte servantkranen med svingbar tut har et slank og elegant utseende, og den er praktisk og behagelig å bruke. Det er også en hygienisk løsning, tuten alltid holder seg ren og tørr på grunn av side-operert hendel. På grunn av den økte høyden er det god plass under vasken. Den tradisjonelle servantkranen kommer i to størrelser: standard og XL. Oras Bidetta hånddusj utfyller det brede produktsortiment.

Økt komfort
Den nye Oras Safira bringer økt komfort også til kjøkkenet. De ulike tutalternativene og de nye sidegrepsvariantene gir fleksibilitet og komfort til kjøkkenet. På grunn av jevnere overganger og minimerte sømmer er kranene svært enkle å rengjøre. Den keramiske avstengingen for oppvaskmaskin er enkel å betjene. Den opererer både varmt og kaldt vann.
Testet og godkjent
– Både servant- og kjøkkenkranene er tilgjengelige i Green building versjoner som tilbyr bemerkelsesverdige besparelser i vannforbruk og kostnader. Vannhygienen er garantert av W270 testede materialer og korrosjonsbestandig DZR-messing for å opprettholde vannkvaliteten, forteller Lunde.

Oras Safira kraner er det riktige valget – gjennom høy kvalitet, lite vedlikehold, og en modell som passer til hvert rom og hver vask. Oras Safira sparer tid ved å være enkel i bruk, har moderne og tidløst design for et attraktivt, sømløst og langvarig utseende i hele hjemmet.

For profesjonelle: Oras 3S-Installasjonssystem
Sammen med Oras Safira, introduserer Oras et nytt, unikt installasjonssystem, som:
Sparer tid og kostnader: raskt å installere
Er trygt å bruke: pålitelig Oras kvalitet
Er enkel å installere: effektivt, rørleggeren klarer flere installasjoner pr. dag