Lindab vil bli mer konkurransedyktig, og foretar prisreduksjon på enkelte produkter.

Lindab posisjonerer seg på markedet for luftfordelingsutstyr

0

Lindab har den senere tid jobbet med forenkling og endringer av prisene på luftteknisk utstyr. Prisene på en del produkter er redusert og rabattsystemet for lufttekniske produkter er forenklet, med en flat rabatt på hele sortimentet.

– Rabattene er endret for å gjøre det enklere for kundene å vite hva de skal betale. Innføring av flate rabatter for kundene ble innført i august 2016. Nå har vi gjort ytterligere tiltak for å bli mer konkurransedyktige. Dette gjøres med prisreduksjon på enkelte produkter. Med disse tiltakene vil Lindab fremstå som en mer konkurransedyktig leverandør enn tidligere, sier Mads Redigh Karlsen, markedssjef ventilasjon i en pressemelding.

Hurtigvalgs liste for å gjøre det enklere å ta ut produkter

Det lanseres i disse dager også en hurtigvalgs liste som skal gjøre det enkelt å ta ut utstyr som benyttes i de fleste prosjekter. Det er oppgitt både pris og kapasitet i denne for å gjøre uttaket enklest mulig for kundene enten det er rådgivere eller entreprenører.

– Vi håper at både hurtigvalg listen og konkurransetilpasningen av prisene på en del produkter tas positivt imot i markedet. Selv om prisene er redusert på en del artikler leverer Lindab den samme kvaliteten som tidligere. Vi håper at denne forenklingen innenfor prising av luftteknisk sortiment bidrar til at kundene våre får enklere produktvalg, både med tanke på pris, kvalitet og optimale løsninger, avslutter Mads Redigh Karlsen.

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Virksomheten jobber innenfor tre produktområder; Ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet, miljøhensyn og at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder, skriver selskapet i en pressemelding.

Virksomheten jobber innenfor tre produktområder; Ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer.

Les også Ønsker tydeligere krav til termisk inneklima