Stig Fylling er ny styreleder i Comfort-kjeden

Stig Fylling, eier i Valderhaug Rørhandel AS, har overtatt som ny styreleder i Comfort-Kjeden AS. Styrelederskiftet skjedde under kjedens ekstraordinære generalforsamling fredag 18.november.

0

Stig Fylling tar dermed over etter Kjetil Løften som fratrådte vervet som styreleder under den ekstraordinære generalforsamlingen. Løften har sittet i styret siden 2010, og som styreleder fra 2015.

Kjetil Løften starter i ny stilling som tilbudsansvarlig VA for Pipelife Norge AS 1.desember 2016.

Kjetil forteller at det er med vemod han forlater Comfort Kjeden AS, men han ser frem til nye og spennende utfordringer. – Vi takker Løften for en svært god jobb i kjeden og ønsker han lykke til videre, skriver Comfort i en pressemelding.

Fylling har sittet i Comfort styret tidligere, hvor han var styremedlem i perioden 2004 2010. Da kom Kjetil Løften inn og tok over etter han, denne gangen er det Fylling som tar over for Løften i rollen som styreleder.

Fylling er eier i Valderhaug Rørhandel AS i Møre og Romsdal. Bedriften er familiedrevet og har vært medlem i rørleggerkjeden siden 2000.

Comfort- kjeden og styret er svært fornøyd med valget og ser frem til videre styrearbeid med Stig Fylling i spissen, skriver de videre.

Etter fredagens ekstraordinære generalforsamling består styret i Comfort-Kjeden av følgende medlemmer; Dag Svalland, Hilde Trydal, Ulf Høyem, Geir Sande, Bjørg H Mæland, Thormod Fyen og Stig Fylling som styreleder.

Comfort-styret
Det nye styret i Comfort-kjeden: Dag Svalland, Hilde Trydal, Ulf Høyem, Geir Sande, Bjørg H Mæland, Thormod Fyen og Stig Fylling som styreleder. Siw Holter, konstituert adm direktør.