Kommunikasjonssjef i NRL, Tirill Ilebekk Hansen håper at rørleggerne vil være med på å bidra til å kartlegge problemstillingen de møter ute hos privatkundene.

Vil kartlegge problemstillingene

NRL ønsker å spisse sitt budskap gjennom ” Skikkelig rørleger ” ytterligere, og setter nå sammen en fokusgruppe bestående av rørleggere som skal kartlegge de oftest møtte problemstillingene ute hos kundene.

0

– Målet er å finne ut hvilke problemstillinger rørleggerne oftest støter på i møte med privatkunder. Vi vil i løpet av året produsere en serie brosjyrer basert på det fokusgruppen kommer frem til, over samme lest som produktbrosjyren og 78.000 vannskader-brosjyren vi lagde i fjor, forteller informasjonsansvarlig i NRL Tirill Ilebekk Hansen på NRL`s hjemmesider.
– Vi trenger hjelp fra rundt 8 rørleggere som har lyst til å bidra med sin kunnskap i en time eller to. Det blir servert pizza og vi satser på noen morsomme diskusjoner rundt bordet.

Ilebekk Hansen håper på god respons og at rørleggerne ser nytteverdien av å bidra med input, slik at bransjen kan bli ytterligere spisset med riktig budskap mot forbrukerne.

– Så de som har lyst til å bidra i Skikkelig rørleggers arbeid, er 27. mars klokken 16.00 tidspunktet vi ønsker å samle en gjeng rørleggere til fokusgruppe i NRLs lokaler på Majorstuen, opplyser Tirill Ilebekk Hansen.

Hun håper at de som er interessert, kan ta kontakt med henne per telefon eller mail.
E-post: tirill.i.hansen@nrl.no eller telefon 23 08 76 62