– Nedgangen i salget av synlige produkter gjennom grossistene har gått ned med nesten tyve prosent, men vi har ingen grunn til å klage, sier Bjørn Fredricson. – Vi har gjort en kjempejobb som team, og har vært ekstremt aktive overfor kjeder, enkeltrørleggere og grossistene. Vi så tidlig at vi var på vei inn i et år som ville blir dårligere for bransjen, og da måtte vi stå på. 2010 blir spennende.

Artikkelen fortsetter under bildet:

Bjørn Fredricsson er godt fornøyd med 2009, tross et roligere marked.

Produktnyheter
Blant høstens produktnyheter fra Gustavsberg er Coloric termostatbatterier for dusj og badekar. Termostatbatteriene har innebygd automatisk skåldingsbeskyttelse, hettvannssperre og keramisk avstengning. Coloric produseres i aluminium og fargen er hardanodisert, noe som gjør overflaten like slitesterk som på et forkrommet blandebatteri. Batteriene leveres i samme fargeskala som øvrige Coloric-batterier.

En annen spennende nyhet er en stor takdusj til en uvanlig lav pris. Om dette sier Gustavsberg i all beskjedenhet: ”Det store takdusjhodet gir generøse vannmengder og gjør dusjingen til en fornøyelse. Takdusjhodet finnes i rund eller firkantet utførelse. Dusjsettet har i tillegg vanlig hånddusj og glider med feste på stangen. Dusjsettet kan tilkobles oppover eller nedover på dusjbatteriet. Målene varierer avhengig av om man kombinerer med termostat eller ettgreps dusjbatteri. Dusjsettet leveres i forkrommet utførelse.”
Veiledende pris inklusive moms er kr. 3900.