Bravida velger Handyman fra ePocket Solutions AS for hele Norden! Bravida, en av Skandinavias fremste totalleverandører av tekniske installasjons – og servicetjenester innen elektro, VVS og ventilasjon, har valgt ePocket Handyman som programvareløsning for mobil ordrehåndtering i Norge, Sverige og Danmark.

Avtalen er langsiktig og gir i første fase støtte for 2000 serviceteknikere med start høsten 2008. Etter en lang forhandlingsperiode med de fleste aktørene på markedet, falt det endelige valget på ePocket Solutions AS og programvaren Handyman.

- Denne bestillingen er den største i bedriftens historie, og er et resultat av satsingen på det skandinaviske markedet, sier Jarl Spandow, administrerende direktør i ePocket Solutions AS.

Petter Håkanson, IT – og informasjonssjef i Bravida sier at det var totalt 20 leverandører med i utvelgelsesprosessen. En omfattende vurdering av leverandørene og deres tilbud er gjennomført i samråd med nøkkelressurser i bedriftens serviceavdeling.

Valget falt på Handyman fra ePocket Solutions AS basert på at ePocket har en godt dokumentert standardløsning med gode referanser fra i bransjen.

- Det har også vist seg at ePocket har vist seg som en profesjonell bedrift med dokumenterte prosesser, god orden og kontroll, noe som ikke var like godt representert hos de øvrige leverandørene, sier Håkonsen.

ePocket hadde iflg en pressemelding den mest konkurransedyktige prisen for programvare og integrasjon med Agresso som Bravida har stilt krav til.

ePocket har den størrelsen, den økonomiske forutsetningen og den kundebasen som i størst grad sikrer at bedriften overlever på sikt, samt muskler til å håndtere fremtidig support og utvikling for en installasjon av Bravidas størrelse og omfang skriver ePocket i pressemeldingen.

Prosjektet, som innebærer installasjon, integrasjon med Agresso, test, pilot, opplæring og utrulling starter umiddelbart. Systemet, som skal benyttes av hele konsernet, skal settes i drift høsten 2008.

- Vi er svært stolte over at Bravida har valgt ePocket Solutions AS som sin partner i dette prestisjeoppdraget. Konkurransen, i en profesjonelt gjennomført og omfattende utvelgelsesprosess, involverte de største aktørene i bransjen, sier Jarl Spandow, administrerende direktør i ePocket Solutions AS.

- Flere avdelinger i ePocket Norge og Sverige har samarbeidet for å gi Bravida best mulige informasjon. Vi ser at kvalitet lønner seg i alle ledd. Med programvaren Handyman for håndholdte terminaler får serviceteknikere en naturlig forlengning av bedriftssystemet Agresso når de arbeider ute i felten. De kan ta i mot nye ordre løpende når de er ute på oppdrag og får enkelt oversikt og kontroll over arbeidstid, materialforbruk, dokumentasjon med mer.

Ettersom Handyman effektiviserer arbeidet og med det frigjør verdifull tid, kan serviceteknikeren bruke mer tid ute på oppdrag og mindre tid på papirarbeid. For kunden innebærer det ytterligere forbedret servicegrad.

ePocket Solutions AS  ble etablert i 1985. Siden 1998 har vi utviklet programvare for håndholdte terminaler. Vår forretningsidé er å levere brukervennlige og intelligente mobile datafangstløsninger. ePocket Solutions AS har hovedkontor i Oslo, med egne kontor i Sverige og Tyskland. Via forhandlernettverk og partnere har ePocket Solutions AS dekning i 14 øvrige land inklusive Danmark, Finland og de baltiske landene. I Norge er vi markedsledende og vi er på god vei til å oppnå samme status i flere land i Norden og Europa. ePocket Solutions AS har betydelig kompetanse på den teknologiske, markedsmessige og finansielle siden. Våre dyktige utviklere gjør det mulig for oss å være i forkant av utviklingen i markedet.
www.epocket.no

Bravida er Skandinavias største totalleverandør av tekniske installasjons – og servicetjenester for eiendom. For at kunder over hele Skandinavia kan benytte seg av våre tjenester er vi lokalisert på nærmere 160 plasser i Sverige, Norge og Danmark. Bravida tilbyr omfattende spesialkompetanse innen elektro, VVS og ventilasjon. Innenfor disse fagområdene leverer vi hele prosessen fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida omsetter over 10 Milliarder Svenske Kroner og har ca. 8100 ansatte i Sverige, Norge og Danmark.
www.bravida.no