- Rørleggerfaget er uten tvil det viktigste fagområdet av samtlige med tanke på det faktum at vår bransje leverer vann til absolutt alle enkeltpersoner i Norge og i det perspektivet mener jeg at flere burde tatt dette inn over seg. Vi har en utfordring totalt sett i bransjen, sier daglig leder i Rørkjøp, Frank Olsen til www.vvs-forum.no.

Leverer totalpakken
Nylig hevdet administrerende direktør i Comfort, Knut Strand Jacobsen overfor www.vvs-forum.no at VVS-bransjen måtte rendyrke kvaliteten og få fram bransjens egenart i konkurranse med de som selger VVS-utstyr nærmest med venstrehånda sammen med ”melk og brød”. Nå får altså Strand Jacobsen sterk støtte av kollega Olsen i Rørkjøp.

- Siden rørleggerne er en så viktig gruppe med fagfolk sliter vi med å fortelle forbrukerne dette. En rørlegger leverer totalpakken og alt man trenger, mens i en butikk som leverer noe VVS får kunden bare en liten bit, påpeker Olsen.

Fokus på rørleggeren
Rørkjøp har denne utfordringen tett innebygd i sin strategi og derfor har kjeden sterkt fokus på selve faget.

- Vi har sterkt søkelys på rørleggeren som fagmann og er opptatt av totalleveransen som bygger og forsterker tilliten mellom håndverker og kunde, understreker Frank Olsen i Rørkjøp.