Han forteller VVS-Forum.no at systemet ble godt mottatt blant bedrifter i Sverige den gang de startet opp, og det samme i Danmark, hvor Symbrio også har vært i markedet en god stund.

- Nå satser vi på Norge, og senere Finland, sier han.

- Symbrios løsninger passer utmerket for både små og store bedrifter, og kundene våre finnes i mange ulike bransjer. Vi tilpasser vårt innkjøps- og fakturahåndteringssystem slik at det passer for nettopp den bedriften som tar i bruk løsningen, sier Norgren.

Han kan vise til positive uttaleser fra kunder, blant annet Lars Korduner, innkjøpsdirektør i Bravida som har uttalt at Bravida installerer tusenvis av ulike produkter i lokale kundeoppdrag hver dag. Derfor har valgte de Symbrio, som støtter profesjonell artikkel- og prishåndtering. Symbrio gir mulighet til aktivt å styre innkjøpene mot utvalgte leverandører og sortiment.

Bravida hadde som mål å minske alle sine innkjøpskostnader og samtidig effektivisere både verdikjeden mot sine leverandører og den interne innkjøpsprosessen.

Norgren kan også skilte med at Peab har valgt Symbrio.

- De hadde som mål å eliminere ikke-verdiskapende arbeidsmomenter i innkjøpsprosessen og oppnå økt kontroll over materialforsyningen. Løsningen ble innkjøpssystemet Symbrio, sier en fornøyd Martin Norgren til VVS-Forum.

Sammen med Johan Nyström og Andreas Larsson er de nå på frierferd hos norske bedrifter, blant annet innen VVS-bransjen.Andreas Larsson har for øvrig slått seg ned i et kontor i Grenseveien i Oslo, og det er herfra det norske markedet skal bearbeides.

- Symbrio har et stort nettverk av tilsluttede leverandører som hele tiden vokser, og vi har koblinger til de fleste forretningssystemer på markedet, sier Norgren.

Og avslutter med at Symbrio tilbyr støtte i alle faser av innføringen, slik at det er raskt og enkelt å komme i gang.