Bakgrunnen for Arne-Erik Olsens indignasjon er knyttet til at www.vvsforum.no for en tid tilbake skrev at Brødrene Dahl skulle senke prisene. På den bakgrunn henvendte vi oss til de andre VVS-grossistenes, altså Brødrene Dahls konkurrenter, for å få reaksjoner og for å høre hvilken tanker de hadde om prisbildet fremover. Det er dette som har fått herr Olsen til å ta pennen fatt i deres eget magasin NÅ.

Direktør Per Erik Strand påpeker ovenfor VVSforum at det ikke er første gangen Arne-Erik Olsen setter navn på sine konkurrenter. Men denne gangen mener Strand at det er hyggelig at BD og Olsen har innsett at det er i eventyrland tingene starter.

Tror fremtiden er i eventyrland
Brødrene Dahl har signalisert at de skal redusere bruttoprisene på en rekke varer, slik at disse i størst mulig grad skal reflektere gjeldende markedspriser. Dette skal være gjennomført fra 1. januar 2013. Altså om en måned.
- Det Olsen sier i artikkelen om markedet, er helt riktig. Men at vi som konkurrenter lever i drømmeland, og ikke helt har fulgt med i timen hvis man skal tolke han rett, det blir helt feil. Det er ikke bare BD som vet alt om markedet og fremtiden. Jeg må bare ønske BD velkommen etter, sier Strand.
- Der Brødrene Dahl er nå, var Onninen da vi startet opp som VVS-grossist 1.juli 2011. Vi laget et enkelt nettoprissystem, som gjør at våre kunder selv kan bestemme sitt påslag, ut fra hva de selv mener er fornuftig, nettopp på grunn av alle nye aktører som vil inn i markedet, forteller Strand videre.

Strand synes det er underlig at Arne Erik Olsen prøver å få det til å se ut som det kun er Brødrene Dahl, som har kommet på denne tanken.
- Det er overhodet ingen tvil om at BD vil leve godt inn i fremtiden, nå også med et fremtidsrettet prissystem. Vi satte fokus på dette fra første stund, og det er hyggelig at BD nå også innser at dette må til for å møte den tøffe konkurransen.

Velkommen etter
I artikkelen Arne Erik Olsen skrev i deres intern magasin, fremhever han også at de nå satser på et avansert logistikksenter.
- Onninen har et hypermoderne automatisk plukkesystem, som gjør at vi har en meget god logistikk i tillegg til et prissystem, som er moderne og fremtidsrettet. Så det er bare å ønske Brødrene Dahl og Arne-Erik Olsen velkommen til eventyrland, sier Per Erik Strand.

Les artikkelen hvor Arne-Erik Olsen i BD uttaler seg om konkurrentene:
Mener at konkurrentene lever i eventyrland